Dodaj do ulubionych

prawnik imigracyjny

02.03.12, 18:03
czy ktoras z Was moze polecic mi polskiego prawnika imigracyjnego z New York?
Z gory serdecznie dziekuje!
Obserwuj wątek
    • zochama Re: prawnik imigracyjny 02.03.12, 18:30
      zalezy jeszcze w jakiej sprawie, ale jest cos takiego jak POMOC oni udzielaja informacji za free lub za donation www.yellowpages.com/maspeth-ny/mip/pomoc-462437153?lid=462437153

korzystalam gdy staralam sie o green card, niektorzy przy obywatelstwie, tam sluza kazda fachowa porada. trzeba tylko zadzwonic i umowic sie, mowia po polsku.
      A jesli chodzi o indywidualnego prawnika to slyszalam ze ten jest ok www.adwokatbloch.com/?m=3

ale moze ktos ci poleci z wlasnych doswiadczen.
    • aga42307 Re: prawnik imigracyjny 20.02.14, 04:07
      Ja bym raczej nie szukala w yellow pages, postaraj sie znalesc kogos z polecenia, upewnij sie ze ta osoba (jak sie uprzesz przy Polaku) skonczyla prawo w Stanach.

Ale tez pamietaj ze nie do wszystkich spraw potrzebujesz adwokata - jak znasz angielski to polecam uscis.org Ja osobiscie cala sprawe o zielona karte poprowadzilam sama, ale mam znajomych ktorzy musieli sie zwrocic o pomoc do prawnika... zaden z nich nie wypowiada sie pozytywnie o Polakach a miedzy innymi o prawniku wymienionym w linku...

Powodzenia - jak chcesz to moge sie zapytac o tel. moja znajoma - grozila jej deportacja i prawniczka ja wybronila

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka