Gość: torreador X54 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 11:50 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20479 ozywcie to forum :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: torreador X54 Re: FORUM KANADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 11:53 niestety/stety trzeba sie tam logowac Odpowiedz Link Zgłoś
lancelot48 Re: FORUM KANADA 03.09.04, 20:57 Gość portalu: torreador X54 napisał(a): > niestety/stety trzeba sie tam logowac Podobno sie otworzylo i mozesz bez logowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: FORUM KANADA IP: *.cwshs.com 27.07.04, 15:30 Gość portalu: torreador X54 napisał(a): > ozywcie to forum :) po co? Odpowiedz Link Zgłoś
ana1p Re: FORUM KANADA 20.08.04, 21:37 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > Gość portalu: torreador X54 napisał(a): > > ozywcie to forum :) > po co? abys dostrzegl wartosc tego ozywienia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmat Re: FORUM KANADA IP: *.bchsia.telus.net 23.08.04, 03:45 Nie wiedzialem,ze wgole takie forum KANADA istnieje. Szkoda,ze trzeba sie logowac Odpowiedz Link Zgłoś
ana1p Forum KANADA --- jej realia 23.08.04, 08:41 Gość portalu: mirmat napisał(a): > Nie wiedzialem,ze wgole takie forum KANADA istnieje. > Szkoda,ze trzeba sie logowac i ostatnio nawet zmienilo sie z "otwartego" na "zamkniete" - troche to uciazliwe w pierwszym momencie, ale (przynajmniej na razie) zapobiega "waryactwom postempowym" - forum to istnieje zaledwie 3 miesiace na wstepie umiescilam link do strony z info (po angielsku) na rozne tematy o Kanadzie - jesli to kogos interesuje pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
attala Re: FORUM KANADA 25.08.04, 20:50 Gość portalu: mirmat napisał(a): > Nie wiedzialem,ze wgole takie forum KANADA istnieje. > Szkoda,ze trzeba sie logowac Witam,dla mnie to nie byl problem. Zalogowalam sie i dobrze sie bawie. Tutaj tez jest niezle. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ana1p Re: FORUM KANADA 26.08.04, 00:36 attala napisała: > Witam,dla mnie to nie byl problem. Zalogowalam sie i dobrze sie bawie. Tutaj > tez jest niezle. Pozdrawiam. ciesze sie attala, ze sie tam dobrze bawisz Odpowiedz Link Zgłoś
belzebub00 Re: FORUM KANADA 29.08.04, 23:18 forum kanada to jest jedynie pani ana1p i jej wypowiedzi,na kazdy temat ta pani jest specem a ja mysle ze tak naprawde jest specem od podcierania tylkow w domu starcow ,to jest tylko moja prywatna opinia o tzw. forum kanada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torreador X54 Re: FORUM KANADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 13:12 na dzien dzisiejszy polecam jednak forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23005 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lancelot48 FORUM KANADA 18.09.04, 23:10 Gość portalu: torreador X54 napisał(a): forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20479 ozywcie to forum :) Forum istnieje od maja 2004 i poswiecone jest wszelkim zjawiskom, ktore bezposrednio lub posrednio zwiazane sa z zyciem, praca, studiowaniem i turystyka w Kanadzie, jak rowniez emigracja do Kanady. Kongres Polonii Kanadyjskiej, polonijne organizacje, szkoly, koscioly, imprezy, wystawy i inne. Tutaj znajdziesz informacje o Kanadzie w jezyku angielskim. Ucz sie za friko angielskiego online. Z zalozenia, forum to jest alternatywnym zrodlem informacji o Kanadzie i Polonii Kanadyjskiej - dziennikarze jak najbardziej mile widziani. Czatuj w Cafe Polonia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fruitfly Zielona karta IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 16:13 czy jest zielona karta do Kanady jak tak to jak ja zdobyć?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwek Re: FORUM KANADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 18:32 nie ma zielonej karty jest PR.a zdobyc mozesz po spelnieniu kilku warunkow tzw punkty ... www.canada.pl Odpowiedz Link Zgłoś