Dodaj do ulubionych

Podróż do Polski

10.02.14, 05:15
Drogie Mamy, z jakich stron internetowych korzystacie, by kupić bilet lotniczy z USA? Gdzie można znaleźć dobre promocje? Chcemy się wybrać na wakacje do Polski. Ja do tej pory korzystałam z polskich stron, ale wiadomo, że tam są oferty z Europy do Ameryki, a nie w drugą stronę.
Obserwuj wątek
    • aneta05 Re: Podróż do Polski 11.02.14, 14:47
      jusiakr napisała:

> Drogie Mamy, z jakich stron internetowych korzystacie, by kupić bilet lotniczy
      > z USA? Gdzie można znaleźć dobre promocje? Chcemy się wybrać na wakacje do Pols
      > ki. Ja do tej pory korzystałam z polskich stron, ale wiadomo, że tam są oferty
      > z Europy do Ameryki, a nie w drugą stronę.

Ja korzystam z uslug tej samej agencji turystycznej juz od wielu lat, ceny lepsze od internetowych. Troche sie spoznilas bo w grudniu/poczatek stycznia byly swietne promocje na lato, z wschodniego wybrzeza do PL moza bylo znalezc bilet za $900 - $950. Z mojego doswiadczenia im wczesniej tym lepiej kupic bilet, ja juz mam.
      • kunegunda.online Re: Podróż do Polski 11.02.14, 15:10
        Hmmmm... To zalezy pewnie jakimi liniami. Moja znajoma leciala lotem I kupowala bilet 3 dni przed I zaplacila $900 a ja patrzylam o pol Roku do przodu I bilet tez byl $ 900. Chyba jesli chodzi o Lot to nie ma wiekszego znaczenia.
        • ziutkamala Re: Podróż do Polski 20.02.14, 21:37
          Nie wiem czy pomogę,ale teraz przy zakupie ubezpieczenia turystycznego w Liberty direct można zyskać 85 zł rabatu na bilety LOT.Znizka duża a i ubezpieczenie się przyda
          • arybka68 Re: Podróż do Polski 22.02.14, 23:42
            85 zl to duża zniżka?? hahahahahahaha
            • mka16 Re: Podróż do Polski 24.02.14, 19:58
              My latamy regularnie do Polski co roku. Najwazniejsze to z wyprzedzeniem rezerwowac bilety np. juz mamy kupione na czerwiec. Co do cen to nie ma zlotej recepty zdarza sie ze jakas strona ma dobra cene np, expedia.com, a czasem bezposrednio na stronie linii lotniczych. Trzeba troce poszperac w intermecie. Lotem nigdy nie latamy bo zawsze wychgodzi najdrozej
              • jusiakr Re: Podróż do Polski 24.02.14, 23:13
                Dzięki wielkie za wszystkie podpowiedzi. :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka