Dodaj do ulubionych

Zakupy w Nowym Jorku

12.05.14, 21:19
Hej, podpowiedzcie mi gdzie najlepiej podjechać na zakupy w okolicach NY? Jakiś outlet? Mall? I od razu jak się tam dostać z centrum? Słyszałam, ze jakieś fajne cebtrum handlowe jest w new Jersey ? Oczywiście chodzi mi o zakupy ubraniowe :) pozdr!!
Obserwuj wątek
    • Gość: janka76 Re: Zakupy w Nowym Jorku IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.14, 14:51
      sięgnij kilka wątków niżej /zakupy w NY/ -opisałam tam outlet w WOODBERY Common godzina jazdy autobusem od NY Janka
      • pariss1 Re: Zakupy w Nowym Jorku 24.05.14, 08:51
        Najważniejsze, że jest największy Macy's reszta się nie liczy ;)
      • Gość: Peter Re: Zakupy w Nowym Jorku IP: 76.15.201.* 21.07.14, 18:45
        WOODBURY Common jest przereklamowany - i kawal jeszcze trzeba tam jechac - w NYC jest mnostwo sklepow i to roznych a gdy maja przeceny to ceny sa nizsze niz w miejscach jak woodbury commons.
    • luuuk11 Re: Zakupy w Nowym Jorku 10.08.14, 22:24
      Marshall, Burlington ceny jak w Woodbury wybor modeli, rozmiarow zalezny od timingu, jak sa wyprzedaze to na cuda nie ma co liczyc
      • pariss1 Re: Zakupy w Nowym Jorku 28.09.14, 22:21
        Wróciłam. Zakupy jakieś zrobiłam, ale to nie to samo co w Chicago i okolicach właściwie. Byłam na Manhattanie i tylko tam robiłam przelotnie pomiędzy jednym zwiedzaniem a drugim zakupy. Century 21 na dolnym Manhattanie pełne, gwarne i trzeba tam spędzić chyba cały dzień żeby wszystko ogarnąć. Century niedaleko Lincoln Center mniej zatłoczone i jest nieco lepiej, ale mniej towaru.
        Mieszkałam na 74 W i miałam też blisko do Marshalla, Designer Shoes Warehouse. Gdzieś tam jeszcze dorwałyśmy TJ Maxxa. Do outletów nie jechałyśmy, nie trafiłam też na Burlington. Ogólnie to chyba jest drożej niż w Chicago. Do tego miliony turystów i robi się niezbyt fajnie jak trzeba czekać do przymierzalni, przepychać się przy wieszakach, czekać do kasy itp.
        Macy's to też porażka - ogromny, głośno jak na stadionie na meczu. Nie słychać co do Ciebie mówią, towar przebrany, i mało na stoiskach firmowych. Nie było ani moich 3 wybranych na stronie zegarków, dwóch torebek i butów.
        Za to sam Nowy Jork wszystko wynagradza i jak tylko ktoś może to niech jedzie!
        • malin7 Re: Zakupy w Nowym Jorku 04.10.14, 21:43
          My bylismy w marcu w NY, w Macy's trafiliśmy na wyprzedaz i naprawdę fajne rzeczy udało sie nam kupić. Poza tym kupowalismy po prostu przy "okazji ", bo jednak nastawilismy sie na zwiedzanie głownie, ale np. idąc na Empire State kupiłam super buty :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka