meditteraneo79 08.07.14, 10:37 hej hotel a las vegas rezerwować z wyprzedzeniem czy wystarczy kilka dni przed? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chazardzista Re: LV hotele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.14, 11:10 Nie ma najmniejszych trudnosci ze znalezieniem noclegu w Las Vegas. Miasto ma 125 000 miejsc noclegowych:) Jezeli bedziesz sie czul pewniej rezerwuj na pare dni przed przyjazdem. Pamietaj, ze ceny sa najwyzsze od czwartku do niedzieli. W innych dniach sa znacznie nizsze. Obstawiaj tylko czarne:) I osemke. Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Re: LV gambling 08.07.14, 18:22 Bardzo Cie przepraszam, ale ja obstawiam tylko 7-ke i jeszcze zle nz tym nie wyszedlem :) Hazardzista SP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chazardzista Re: LV gambling IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.14, 10:54 S-P, mozliwe ale Ty obstawiasz w innych kasynach. I obstawiasz rzadko. Dlatego jestes semi-winner:). Nie chodzi o to aby nie wyjsc zle, chodzi o to aby wyjsc bardzo dobrze. Widzisz roznice? Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Re: LV gambling 10.07.14, 07:08 Wszystko w zyciu jest mozliwe :) Lae ja chce miec troche uciechy. Milionerem juz bylem (w Chile, 1$ = 500 pesos) i wcale mnie to nie cieszylo. Hazardzista SP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu Re: LV gambling IP: *.austin.res.rr.com 11.07.14, 06:19 milionerem to ja byłem w polsce (i nie cieszyło mnie to bo lizak kosztował wtedy 8000 zł czyli 70 centów) a potem w innych krajach. niestety nigdy nie udało mi się zostać milionerem w wielkiej brytanii. brytyjczycy są wredni. Odpowiedz Link Zgłoś