Dodaj do ulubionych

Prosze o rade !!!

02.09.04, 04:25
Witam Was bardzo bardzo serdecznie , ciesze sie ze chociaz na obcej ziemi ale
umiemy sobie pomoc wzajemnie az milo. Mam dziewczynki do was wielka prosbe
otoz poszukuje dobrego ginekologa ,ktory pomoze mi zajsc w ciaze, badania itp
Interesuje mnie takze czy ktoras z was zalatwiala sobie jakiejs insiury co by
kryla, wiem ze niektore to ogromne koszta a zwlaszcza po poronieniu, moze
mialyscie stycznosc z tymi co daja za darmo ze zwiazku Polsko-Amerykanskiego
Bardzo dziekuje za kazda wiadomosc
Obserwuj wątek
    • aniutek Re: Prosze o rade !!! 02.09.04, 22:05
      jesli chodzi o insurance nie wiele moge Ci pomoc, wiem ,ze sa stanowe dla osob z malym dochodem i
      nalezy sie zglosic do najblizszego miejskiego szpitala czy kliniki i tam dowiedziec szczegolow
      natomiast w sprawie meczacej Cie :)
      mialam podobn wydaje sie stres, staralismy sie o dziecko przez dluzszy czas ( 2 lata) po kilku
      poronieniach i jednej ciazy pozamacicznej dostalam juz nieco na glowe i oniczym innym jak o ciazy i
      problemie z tym zwiazanym nie moglam myslec. zaczelam sie leczyc prywatnie ( koszta ech
      duuuuzeee) i jakos wedrujac po ointernecie wpadlam na link o metodach niekonwencjonalnych leczenia
      tzn akupunktura , zila chinskie etc jako,ze mieszkam niedaleko chinatown poszlam do zrodla. tam po
      dlugiej rozmowie, badaniu pulsu w dziwny sposob etc pani zalecila mi 3x w tygodniuu prze 4 tygodnie
      akupunkture + ziola ( wstretne brrrrr ktore pilam co dzien przez miesiac) . Po kuracji wyjechalismy na
      tygodniowe wakacje z ktorych wrocilam w ciazy ::))
      moja corke mozesz ogladac w linku ponizej :)
      nie wiem co okazalo sie skuteczne, leczenie, wakacje a moze kombinacja obu? ja radzilabym Ci zanim
      wydasz fortune na lekarzy ( wizyta u specjalisty od bezplodnosci $200 i up) i badania ( $100 za kazde a
      jest ich kilkanascie- dziesiat) sprobowac akupunktury, jest tania ( $40,$35 za wizyte +$7 jesli dobrze
      pamietam za ziola ) i skuteczna
      pozdrawiam serdecznie i powodzenia zycze :)
      anka
      • perelka78 Re: Prosze o rade !!! 03.09.04, 06:28
        Dziekuje bardzo za informacje, kazda jest dla mnie naprawde cenna napewno mnie
        rozumiesz co do lekarzy to juz mnie nie stac wydalam bardzo duzo i mial byc
        najwiekszym specjalista no ale coz widocznie ,byl bardzo dobrym specjalista od
        $$$ Tez pije ziolka sa wstretne ale co sie nie robi, jeszcze raz serdeczne
        dzieki a mala jest urocza .
        Zycze duzo szczescia no i nastepnego bobaska
    • xerius Re: Prosze o rade !!! 03.09.04, 04:37
      Ja chodze do dr Magiera w Iselin NJ ( 131 exit z Parkway ) Jesli chcesz podam
      Ci dokladny adres.
      A gdzie mieszkasz?
      Nie polecam za to p.Bodnara( Clifton NJ ), raczej szczerze odradzam!
      Kasia
      • perelka78 Re: Prosze o rade !!! 03.09.04, 06:30
        Dzieki bardzo ale ja mieszkam w Chicago no ale moze innym sie przyda
        Pozdrawiam
      • jasti Re: Prosze o rade !!! 09.09.04, 21:29
        hej, dlaczego nie polecasz Bodnara? jeszcze przed ciaza wlasnie on byl moim
        lekarzem, ale musialam zmienic ze wzgledu na insurance? myslalam ze jest ok?
        • xerius Re: Prosze o rade !!! 10.09.04, 05:42
          Bardzo niemilo potraktowal mnie etn lekarz, to byla moja pierwsza ciaza. Min.
          powiedzial ze mam cyste, ktora rosnie szybciej niz dziecko i moze je udusic (
          to byl 9-ty tydz.ciazy ) Kiedy zrobiono mi usg ( w szpitalu w 12-tym tyg.,
          mialam juz insurance) okazalo sie ze nie bylo zadnej cysty. Ja wiem ze to sie
          moze samoistnie wchlonac, ale spotkalam kilka innych kobiet, ktore mialy
          podobne z nim doswiadczenia , stad moje niedowierzanie. Poza tym pobieral
          oplate za cos co powiniem dac za darmo ( tak robia inni). Np pigulki, dostaje
          je w ramach reklamy, a klientkom kaze placic, tak bylo przynajmniej w moim
          przypadku.
          Nie chce mu robic antyreklamy, ale nikomu go nie polecam. Juz wole jezdzic
          dalej, ale przynajmniej mam pewnosc co do kompetencji lekarza.
          Kasia
          • jasti Re: Prosze o rade !!! 10.09.04, 18:22
            Dzieki!
            Czyli dobrze ze zmienilam lekarza :)
    • mamamichelle Re: Prosze o rade !!! 03.09.04, 23:36
      Hej Perelka , ja tez mieszkam w Chicago, jesli masz male dochody to zadzwon do
      zwiazku Polsko -Amerykanskiego i tam ci wszystko powiedza czy sie
      kwalfikujesz . jesli juz bedziesz miala to ubezpieczenie to ono powinno ci
      wszystko pokryc .Jesli bedziesz miala jakies pytania to pisz do mnie na priv
      lub na gg 2783953, chetnie ci pomoge
      Pozdrawiam Anka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka