Gość: Magda IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.09.04, 23:31 Mam pytanie czy ktos wyjezdzal z Foster na intership, Czy to dobra firma , prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Chomik Re: INTERSHIP + FOSTER IP: *.toya.net.pl 29.09.04, 10:02 Witaj Magdo, Nie, nie wyjezdzalem z nimi na Internship, nie pracuje rowniez w Fosterze, ale - obserwujac rynek wyjazdow Work&Travel - moge napisac, iz to dobra firma... Wspolpracuja z solidnymi fundacjami, znam takze osoby zadowolone z programow H2B przez nich organizowanych... Powinno byc dobrze! Jesli nie masz wlasnego pracodawcy, natomiast w pelni kwalifikujesz sie na Internship, to nie powinnas napotkac zbyt wielu problemow... Pozdrawiam, DAWID Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: INTERSHIP + FOSTER IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.09.04, 21:48 Dziekuje serdecznie za odpowiedz, mam własnego pracodawce w Minnesocie i chce wyjechac raczej na PCT ( czyli mam dyplom, jestem juz 7 lat po studiach, troche pracowałam i obawiam sie czy sie uda.( mam papiery ze pracowałam przez kilka lat)A jak myslisz czy skorzystac z ich pracodawcy czy raczej jechac do swojego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chomik Re: INTERSHIP + FOSTER IP: *.toya.net.pl 29.09.04, 22:49 Madziu, Jasne, ze do swojego, nie musialabys czekac na poszukiwania, nikt Ci nie powie, ze probowali znalezc, ale sie nie udalo... Jezeli mozesz, to napisz cos wiecej: o samym pracodawcy, o Twoim kierunku studiow lub doswiadczeniu zawodowym... Wtedy bedzie mozna Ci konkretniej doradzic! Moze nawet ominiecie polskiego biura...;)) Pozdrawiam, DAWID Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: INTERSHIP + FOSTER IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.09.04, 17:26 Dziekuje bardzo za odpowiedz.Pracodawca jest w Minnesocie : Fruitcompany.inc - jest zwiazane z kierunkiem i studiow i doświadczeniem moim.Moj kierunek: technology of food processing, i pracowałam w zakladach spożywczych. Czy mozna omonac polskie biuro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chomik Re: INTERSHIP + FOSTER IP: *.toya.net.pl 30.09.04, 19:04 Hmm, technologia zywnosci... Znam jedna osobe, ktora jest na Internshipie po tym kierunku... Czy mozna ominac? Mozna! Ale nie wymysle w Twoim, Magdo, przypadku, niczego innego, niz to, co zostalo napisane tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=205&w=15185804&v=2&s=0 Powodzenia, DAWID Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 Re: INTERSHIP + FOSTER 29.09.04, 22:43 lepiej swojego,taniej bedzie......... Odpowiedz Link Zgłoś