Dodaj do ulubionych

INTERSHIP + FOSTER

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.09.04, 23:31
Mam pytanie czy ktos wyjezdzal z Foster na intership, Czy to dobra firma ,
prosze o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Chomik Re: INTERSHIP + FOSTER IP: *.toya.net.pl 29.09.04, 10:02
      Witaj Magdo,
      Nie, nie wyjezdzalem z nimi na Internship, nie pracuje rowniez w Fosterze, ale -
      obserwujac rynek wyjazdow Work&Travel - moge napisac, iz to dobra firma...
      Wspolpracuja z solidnymi fundacjami, znam takze osoby zadowolone z programow
      H2B przez nich organizowanych... Powinno byc dobrze! Jesli nie masz wlasnego
      pracodawcy, natomiast w pelni kwalifikujesz sie na Internship, to nie powinnas
      napotkac zbyt wielu problemow...

Pozdrawiam,
      DAWID
      • Gość: Magda Re: INTERSHIP + FOSTER IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.09.04, 21:48
        Dziekuje serdecznie za odpowiedz, mam własnego pracodawce w Minnesocie i chce
        wyjechac raczej na PCT ( czyli mam dyplom, jestem juz 7 lat po studiach, troche
        pracowałam i obawiam sie czy sie uda.( mam papiery ze pracowałam przez kilka
        lat)A jak myslisz czy skorzystac z ich pracodawcy czy raczej jechac do swojego?
        • Gość: Chomik Re: INTERSHIP + FOSTER IP: *.toya.net.pl 29.09.04, 22:49
          Madziu,
          Jasne, ze do swojego, nie musialabys czekac na poszukiwania, nikt Ci nie powie,
          ze probowali znalezc, ale sie nie udalo...
          Jezeli mozesz, to napisz cos wiecej: o samym pracodawcy, o Twoim kierunku
          studiow lub doswiadczeniu zawodowym... Wtedy bedzie mozna Ci konkretniej
          doradzic! Moze nawet ominiecie polskiego biura...;))

Pozdrawiam,
          DAWID
          • Gość: Magda Re: INTERSHIP + FOSTER IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.09.04, 17:26
            Dziekuje bardzo za odpowiedz.Pracodawca jest w Minnesocie : Fruitcompany.inc -
            jest zwiazane z kierunkiem i studiow i doświadczeniem moim.Moj kierunek:
            technology of food processing, i pracowałam w zakladach spożywczych. Czy mozna
            omonac polskie biuro
            • Gość: Chomik Re: INTERSHIP + FOSTER IP: *.toya.net.pl 30.09.04, 19:04
              Hmm, technologia zywnosci... Znam jedna osobe, ktora jest na Internshipie po
              tym kierunku... Czy mozna ominac? Mozna! Ale nie wymysle w Twoim, Magdo,
              przypadku, niczego innego, niz to, co zostalo napisane tutaj:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=205&w=15185804&v=2&s=0
              Powodzenia,
              DAWID
    • sylwek07 Re: INTERSHIP + FOSTER 29.09.04, 22:43
      lepiej swojego,taniej bedzie.........
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka