Dodaj do ulubionych

samochody w USA

IP: *.mps.gov.pl 28.12.04, 10:27
orientujecie sie czy samochody (sredniej klasy) na rynek amerykanski maja
rozkladana tylna kanape? zamierzam pozyczyc auto z avis (chevloret cavalier,
oldsmobile alero albo podobny) ale mam duzej wielkosci bagaz, ktory na pewno
nie zmiesci sie w bagazniku. chyba, ze rozloze kanape? czy to jest standard
tak jak w europie?
Obserwuj wątek
    • Gość: (OO=[][]=OO) Re: samochody w USA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 11:27
      A dlaczego by nie:www.chevrolet.com/cavalier/sedan/#sedan
      • Gość: ddd Re: samochody w USA IP: *.mpips.gov.pl 28.12.04, 11:52
        rzeczywiscie, dzieki. cavalier sedan ma ale juz przy sedanie ls tego nie
        wymieniaja. zastanawiam sie wiec czy jest to tak powszechne jak u nas? tzn
        biore pierwszego z brzegu cieniasa czy astre i jestem pewien ze rozloze w nim
        kanape. moze amerykanie wyznaja zasade, ze sedan jest zasadniczo do wozenia
        ludzi a jak masz np. rower to pakuj do sobie na pick up'a ;)
        • Gość: (OO=[][]=OO) Re: samochody w USA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 12:35
          W LS nie wymieniają ponieważ ma on wszystko to co wersja podstawowa plus inne wymienione dodatki, a z własnego doświadczenia sedany klasy kompakt w Stanach w większości mają taką opcję. Trudniej natomiast o to w autach klasy wyższej, więc bez obaw. A co do tego że rowery wozi się na pick up'ach każdy Amerykanin się z Tobą zgodzi ;))
          • Gość: jot-23 Re: samochody w USA IP: *.nyc.rr.com 28.12.04, 14:22
            > A co do tego że rowery wozi się na pick up'ach każdy Amerykanin się
            > z Tobą zgodzi ;))

eeee...jak tak sobie pomysle w zyciu nie widziale roweru na pick-upie, jak boga
            kocham...a jestem tu z 15 lat.
            • Gość: (OO=[][]=OO) Re: samochody w USA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 17:14
              jot-23 w sumie masz rację zazwyczaj widywałem je podczepione z tyłu campera, lub SUV'a
              • Gość: geko Re: samochody w USA IP: 5.5R* / *.online-age.net 28.12.04, 17:33
                rowery w USA wozi sie w zaleznosci od mozliwosci
                najczesciej na bagazniku na dachu lub bagazniku podczepionym z tylu w
                samochodach osobowych typu sedan, station wagon, hatchback, SUV, minivan etc
                w samochodach typu pickup luzem z tylu lub przymocowane do specjalnych
                mini bagaznikow/uchwytow z tylu kabiny,
                jak i tez w srodku samochodu, jezli jest to station wagon (kombi) czy tez
                wiekszy hatchback ze skladanymi tylnymi siedzeniami
                jezeli ktos ma campera, to najczescie z tylu
    • jot-23 Re: samochody w USA 28.12.04, 17:26
      Gość portalu: ddd napisał(a):

> orientujecie sie czy samochody (sredniej klasy) na rynek amerykanski maja
      > rozkladana tylna kanape? zamierzam pozyczyc auto z avis (chevloret cavalier,
      > oldsmobile alero albo podobny) ale mam duzej wielkosci bagaz, ktory na pewno
      > nie zmiesci sie w bagazniku. chyba, ze rozloze kanape? czy to jest standard
      > tak jak w europie?

wogole to... na jak dlugo chcesz wypozyczac?

jezeli miesiac albo wiecej, moze warto po prostu SUV-a, pareset $$$ wiecej, ale
      bedziesz mial komfort i przyjemna jazde

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka