Gość: klik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 10:20 Witam, Czy ktoś może ma link do strony na ktorej jest informacja jakie szczepionki obowiazuja ludzi, ktorzy chca uzuskac zielona karte w USA? Dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: myszka Re: szczepionki USA IP: *.175-130-66.mc.videotron.ca 24.02.05, 19:38 najwazniejsza szczepionka ,to przeciw wsciekliznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: szczepionki USA IP: *.autocom.pl 27.02.05, 11:16 Ja sie szczepiłem ostatnio. Musisz mieć karte szczepień wtedy niektóre szczepionki są zbyteczne. Ja nie miałem więć wziałem dwie szczepionki łaczone na rózne choroby. W sumie 2 zastrzyki, jeden na różyczkę, świnkę i coś tam a drugi przeciw błonicy i tężcowi. Ja w centrum szczepien zapłaciłem za to wszystko ze szczepieniem i badaniem 96zł Potem gdy poszedłem do lekarza który wydawał mi zaświadczenie do konsulatu było wszystko w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: szczepionki USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:18 Witam, Czy te szczepionki dostałeś wszystkie w jeden dzień? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rocker4 Re: szczepionki USA 01.03.05, 10:30 te szczepionki dostaje sie za jednym razem,nawet nie kazala usiasc tylko podwinac rekawy i na stojaco,trwa to minute Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i co.... no, no......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 11:03 Sądząc po postach na tym forum, to chyba od wścieklizny........... Odpowiedz Link Zgłoś