Gość: liliana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 09:16 Jadę na parę dni do Toronto. Słyszałam że jest to dobre miejsce na zakupy (relatywnie tanie), ale nie wiem gdzie szukać. Co doradzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bloor st Re: Zakupy w Toronto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 22:19 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25252&w=20540059 tam znajdziesz nieco informacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liliana Re: Zakupy w Toronto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 09:07 A co się opłaca? Chyba najbardziej interesujące byłoby znalezienie ładnych ciuchów... Słyszałam że w Toronto jest taniej niż w Nowym Jorku, to prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś
aircrew Re: Zakupy w Toronto 06.03.05, 12:14 Kanada jest drozsza niz Stany. Ale czy w Toronto jest taniej niz w NYC, tego nie zauwazylam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Zakupy w Toronto 06.03.05, 14:57 aircrew napisała: > Kanada jest drozsza niz Stany. natomiast FUTRA sa podobno duzo tansze niz w Stanach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dilbert Re: Zakupy w Toronto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 18:32 Bzdura - zwykle w Toronto jest o 25% taniej niż w NYC, lub jeszcze mniej (te same produkty). Najlepiej jak wypowiadają się tacy fachowcy! Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Zakupy w Toronto 07.03.05, 18:03 to ile kosztuje trench z karakulow? Odpowiedz Link Zgłoś
etobicoke4 Re: Zakupy w Toronto 07.03.05, 18:29 kupuj kupuj tylko pomietaj ze przy kasie dowala ci 15% na zakupy lepiej jedz do NY wyjdzie taniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etobicoke 4fun etobicoke ty się przestań wypowiadać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 20:08 Bo nie masz pojęcia co piszesz, a piszesz głupoty jak zwykle. W NYC też jest podatek (wyobraź sobie że nie tylko ciebie gnębią te perfidne kanadole, ale amerykanów też), to w New Jersej nie ma. Choć jest inny. A jeśli ona jedzie i wyjeżdża potem, i nie jest Kanadyjką, to dostanie zwrot PST i VAT... czyli te 'magiczne' dowalone 15%... Ale z ciebie głąb... Odpowiedz Link Zgłoś
andrew-1 Re: Zakupy w Toronto 08.03.05, 23:19 Gość portalu: liliana napisał(a): > Jadę na parę dni do Toronto. Słyszałam że jest to dobre miejsce na zakupy > (relatywnie tanie), ale nie wiem gdzie szukać. Co doradzicie? ------------------------------- Najlepiej samemu wejsc do sklepu i zobaczyc , szukanie sklepow wg. spisu gdzie taniej zajeloby Ci tydzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liliana Re: Zakupy w Toronto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 00:42 Nie chodziło mi o konkretny spis sklepów, ale gdzie są sklepy warte zobaczenia, gdzie są ulice czy dzielnice o pewnej charakterystyce, bo nigdy w Toronto nie byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awd Re: Zakupy w Toronto IP: 199.185.26.* 15.03.05, 15:54 Idz najpierw do Eatons Center www.kurtknoll.com/toromal3420ptr.jpg Odpowiedz Link Zgłoś