Gość: agatha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 12:49 czy jadąc do usa na całe wakacje wystarczy mi ubezpieczenie euro>26?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuza Re: euro>26 IP: *.it-net.pl 26.05.05, 13:55 lepiej ISIC to samo ale pewniejsze , EURO jest bardziej rozpoznawane w europie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatha Re: euro>26 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 21:40 a czy euro>26 lub ISIC wystarczą?? czy warto ubezpieczyć się jeszcze w jakimś towarzystwie ubezpieczeniowym?? Bo wydaje mi sie ze to strata kasy bo chyba są podobne warunki tylko więcej to kosztuje, chyba ze takie ubezpieczenie jest lepsze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: euro>26 IP: *.it-net.pl 27.05.05, 23:35 z tego co ja wiem taka karta wystarcza na zapewnienie podstawowej opieki medycznej, spotkalam sie z wieloma osobami ktore majac ta karte byly w szpitalu w USA i wsyztsko bylo profesjonalne, wydaje mi sie ze powinno wystarczyc ale na wszelki wypadek zapytaj sie w biurze wydania w jakim zakresie karta pokrywa wydatki ( na np oplacono by transport do domu) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś