Gość: Harry IP: *.wi.rr.com 11.10.02, 01:23 Witam Jestem w Chicago od 3 dni. nikogo tu jeszcze nie znam jest ktos z tej grupy w chicago i ma ochote popisac ? pozdrawiam Harry harry@c.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mruk Re: Chicago IP: *.dhcp-129-79.indiana.edu 11.10.02, 22:40 JEZELI ZNASZ JAKO TAKO ANGIELSKI TO UCIEKAJ Z CHIOCAGO JAK NAJSZYBCIEJ DO JAKIEGOS MIASTA CA 100 TYS. MIESZKANCOW . MIESZKANIE I SZUKANIE PRACY W CHICAGO TO GEHENNA PRZEKONASZ SIE SAM . MARNOWANIE CZASU I NERWOW . JEZELI CHCESZ ZOBACZYC NORMALNA AMERYKE TO NA PEWNO NIE W CHICAGO POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry Re: Chicago IP: *.wi.rr.com 12.10.02, 18:17 mam juz prace i to niezla i mieszkanie dosc tanie 250 $ szukam tylko kogos znajomego pozdrawiam harry harry@C.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anna_wu Re: Chicago 14.10.02, 15:20 Moze lepiej poznac kogos z pracy i sie jakos zakolegowac?! Nie wiem czy to prawda, ale fama taka krazy, ze wszyscy Polacy to sa wzajemnie do siebie niedobrzy na obczyznie. Napewno jakas prawdziwa dusza by sie znalazla, bez watpienia. Odpisal Ci juz ktos? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feciu Re: Chicago IP: 195.116.198.* 06.11.02, 13:32 Gość portalu: mruk napisał(a): > JEZELI ZNASZ JAKO TAKO ANGIELSKI TO UCIEKAJ Z CHIOCAGO JAK NAJSZYBCIEJ DO > JAKIEGOS MIASTA CA 100 TYS. MIESZKANCOW . > MIESZKANIE I SZUKANIE PRACY W CHICAGO TO GEHENNA > PRZEKONASZ SIE SAM . MARNOWANIE CZASU I NERWOW . > JEZELI CHCESZ ZOBACZYC NORMALNA AMERYKE TO NA PEWNO NIE W CHICAGO > POZDRAWIAM tak na powaznie. gdzie najlepiej uciekasz z chicago konkretnie.Moj e-mail Poko@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna Re: Chicago IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.03, 18:02 Harry, szkoda, że nie zajrzałam na ten czat pół roku temu... Byłam wtedy w Chicago. Czy nadal tam jesteś? Ja w tej chwili jestem w Polsce, ale znów szykuję się do wyjazdu. Odpowiedz Link Zgłoś