Dodaj do ulubionych

Work & Travel - Kanada

IP: proxy / *.vf.shawcable.net 15.11.02, 10:07
Czy Work & Travel ma rowniez oferty do Kanady?
Jezeli nie, to czy jest jakies inne biuro, ktore zalatwia zarobkowe wyjazdy
do Kanady.
Pozdrowienia.
Anka
Obserwuj wątek
    • Gość: frax Re: Work & Travel - Kanada IP: *.acn.pl / 10.68.0.* 15.11.02, 15:20
      Zadałem wczoraj to pytanie i na razie bez odpowiedzi:( Szczerze mówiąc to nawet
      nie wiem gdzie szukać:(
      Pozdrawiam
      • Gość: mc Re: Work & Travel - Kanada IP: 216.126.91.* 18.11.02, 17:23
        Kanada nie ma programu Work & Travel.
        Najlepszym zrodem informacji na temat emigracji do Kanady, czasowej do pracy
        lub nauki znajdziecie na stronie Immigration Canada. www.cic.gc.ca/english/ Jak
        zobaczycie jest tam sekcja "to Work" i wyszczegolnione wszystkie wymagania.
        Mam wrazenie ze nie jest to tak proste jak amerykanski program Work and Travel,
        ale dla chcacego nic trudnego. Zycze powodzenia i wytrwalosci. Jesli macie
        pytani to pytajcie.
        pozd. mc
        • Gość: Crazy Mary Re: Work & Travel - Kanada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.02, 22:59
          Czesc,
          pisałeś, że pomożesz w razie kłopotów. Ja mam mnostwo problemów. Pierwsze to to
          czy nie da sie zorganizowac kompleksowo (jak do usa) takiego wyjazdu?
          Cokolwiek: biuro podróży, ni wiem.
          Dostałam propozycję wyjazdu do Kanady z chłopakiem na wakacje. Będziemy mieli
          zapewnione zakwaterowanie, ale nic poza tym. Nie chce jechać na przypał i nie
          bardzo wiem co mam z tym zrobić. Takie biuro zalatwilo by za mnie wszystko i
          powiedzialo co jak robić, a tu... klops.
          Pomóżcie!!
          Aśka
          • Gość: pele Re: Work & Travel - Kanada IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 30.12.02, 18:40
            won z polski wszyscy zafajdani beznadziejni i małoobrotni
            • Gość: jasiek Re: Work & Travel - Kanada IP: *.sgh.waw.pl 24.01.03, 21:03
              ty won, cieciu jeden
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka