Gość: Anka IP: proxy / *.vf.shawcable.net 15.11.02, 10:07 Czy Work & Travel ma rowniez oferty do Kanady? Jezeli nie, to czy jest jakies inne biuro, ktore zalatwia zarobkowe wyjazdy do Kanady. Pozdrowienia. Anka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: frax Re: Work & Travel - Kanada IP: *.acn.pl / 10.68.0.* 15.11.02, 15:20 Zadałem wczoraj to pytanie i na razie bez odpowiedzi:( Szczerze mówiąc to nawet nie wiem gdzie szukać:( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: Work & Travel - Kanada IP: 216.126.91.* 18.11.02, 17:23 Kanada nie ma programu Work & Travel. Najlepszym zrodem informacji na temat emigracji do Kanady, czasowej do pracy lub nauki znajdziecie na stronie Immigration Canada. www.cic.gc.ca/english/ Jak zobaczycie jest tam sekcja "to Work" i wyszczegolnione wszystkie wymagania. Mam wrazenie ze nie jest to tak proste jak amerykanski program Work and Travel, ale dla chcacego nic trudnego. Zycze powodzenia i wytrwalosci. Jesli macie pytani to pytajcie. pozd. mc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crazy Mary Re: Work & Travel - Kanada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.02, 22:59 Czesc, pisałeś, że pomożesz w razie kłopotów. Ja mam mnostwo problemów. Pierwsze to to czy nie da sie zorganizowac kompleksowo (jak do usa) takiego wyjazdu? Cokolwiek: biuro podróży, ni wiem. Dostałam propozycję wyjazdu do Kanady z chłopakiem na wakacje. Będziemy mieli zapewnione zakwaterowanie, ale nic poza tym. Nie chce jechać na przypał i nie bardzo wiem co mam z tym zrobić. Takie biuro zalatwilo by za mnie wszystko i powiedzialo co jak robić, a tu... klops. Pomóżcie!! Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pele Re: Work & Travel - Kanada IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 30.12.02, 18:40 won z polski wszyscy zafajdani beznadziejni i małoobrotni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Work & Travel - Kanada IP: *.sgh.waw.pl 24.01.03, 21:03 ty won, cieciu jeden Odpowiedz Link Zgłoś