Gość: jessie IP: *.corlis1.pa.home.com 16.10.01, 18:14 czesc!mam zamiar wybrac sie tam!!! co warto zobaczyc w Baltimore??? moze ktos tam mieszka albo byl!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Re: BALTIMORE- czy warto??? IP: *.osi.gda.pl 17.10.01, 20:16 Od razu, kompletnie w ciemno polecam Akwarium. Dla mnie absolutna bomba. Poza tym całe miasto jest całkiem ładne. Dobrze się tam jeździ samochodem - nie można się zgubić, bo ulice są w większości jednokierunkowe. Jak coś ominiesz to wystarczy objechać dookoła i już będziesz w tym samym miejscu :))))) Mam tam znajomego jeśli chcesz poleci Ci coś, a jak się uda to może nawet na jakieś zwiedzanie Cię zabierze. Pozdr. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: BALTIMORE- czy warto??? IP: *.att.com 17.10.01, 21:56 Najlepiej wpisz sie na www.google.com i poszperaj tam troche. Zaoszczedzisz innym czasu ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: BALTIMORE- czy warto??? IP: *.gda.pl 18.10.01, 10:33 Gość portalu: wojtek napisał(a): > Najlepiej wpisz sie na www.google.com i poszperaj tam troche. > Zaoszczedzisz innym czasu ;-)) Wojtku! Kiedy na www.google.com jest tyyyle ciekawych informacji ;) Pozdrowienia, M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessie Re: BALTIMORE- czy warto??? IP: *.corlis1.pa.home.com 18.10.01, 00:06 ale ja przewodniki mam - tylko chce zobaczyc co myslimy o tym miescie i jakie ludzie maja wrazenia z pobytu w nim a nie jakies suche fakty z www..costam ,costam !!! ale dzieki za dobre checi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: BALTIMORE- czy warto??? IP: *.att.com 18.10.01, 16:01 ;-)) Nie zapomnij sprobowac Crab Cakes lub Blue Crab. Baltimore slynie z tego. Buziaczki Misiaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: BALTIMORE- czy warto??? IP: *.osi.gda.pl 18.10.01, 16:24 Zapomniałeś o "Pig Sandwich" w Hard Rock Cafe !!! Pyszności. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessie Re: BALTIMORE- czy warto??? IP: *.corlis1.pa.home.com 19.10.01, 00:18 DZIEKI WIELKIE...JADE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna26 Re: BALTIMORE- czy warto??? IP: *.244.231.78.Dial1.Washington1.Level3.net 23.10.01, 05:15 Warto. Zaprawde, zaprawde powiadam Ci warto. Ja uwielbiam Baltimore. Wole go sto razy bardziej niz Waszyngton. Nawet slub swoj opijalam w kanjapie Dudy w Baltimore. Co warto zobaczyc...Fell Points, statki w porcie. Mozna tez delektowac sie swiezymi marylandzkimi krabami i innymi cudami. Z innych atrakcji polecam wspomniane juz wczesniej Aquarium, Baltimore Museum of Art. Baltimore ma tez bardzo ciekawa budowle zwana Burma Shave Tower. Ponadto grob Edgara Allena Poe tez znajdziesz w Baltimore. Bedac tutaj obowiazkowo musisz zaliczyc 'pit beef sandwich' i baltimorskie precle. Jesli lubisz baseball to zalatw bilety mecz baltimorskich Orioles. Orioles sa beznadziejni, ale wszyscy w stanie Maryland ich strasznie kochamy. W Baltimore czesto tezgraja fajne grupy indie rock w przybytku zwanym Fletchers. Poza tym z Baltimore latwo doledziesz kolejka Marc do Waszyngtonu za jedyne 5 dolcow w dzien powszedni i 20 w weekend. 45 minut w jedna strone. A w Waszyngtonie to wiadomo co Kongres, White House, Biblioteka Kongresu plus wagliki plus ja znienawidzona A26. (Jesli przypadkiem lubisz Iggy'ego Popa to on ma byc w Waszyngtonie 2 listopada.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: BALTIMORE- czy warto - do ANNY26 IP: *.att.com 24.10.01, 19:21 Sluchaj, nie jestes wcale taka zla. Jak ktos nie ma ochoty z Taba pogadac to olej i tyle. Powiem Ci jedno, jesli bede w okolicach DC to sie z Taba skontaktuje. Bedziesz mogla mnie przedstawic Bush-owi. O potem w trojke pojdziemy cos zjesc (i wypic). A jesli zawitasz do Orlando to daj znac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Kobiety nieobliczalne :)))) IP: 192.168.1.* / *.gda.pl 25.10.01, 18:05 Gość portalu: wojtek napisał(a): Wojtku... Anna26 i Bush!!!! A ja bede w DC z Clintonem (w koncu w moim nazwisku pojawia sie - lewinska, przerobimy to na - lewinsky i bedzie jak znalazl :))) ). Cos podobnego! Moze spikniemy sie w piatke i zaszalejemy w Georgetown w goraczkowa sobotnia noc????? Pokazemy gumozujom jak bawi sie Polonia!!!!!!!! Calusy, M. P.S. Nie zapominajmy tez o mezu Anny26, tez sie chlopak pewnie chetnie zabawi! W szostke bedzie razniej. > Sluchaj, nie jestes wcale taka zla. Jak ktos nie ma ochoty z Taba pogadac to > olej i tyle. Powiem Ci jedno, jesli bede w okolicach DC to sie z Taba > skontaktuje. Bedziesz mogla mnie przedstawic Bush- owi. O potem w trojke > pojdziemy cos zjesc (i wypic). A jesli zawitasz do Orlando to daj znac. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Kobiety nieobliczalne :)))) IP: 192.128.134.* 25.10.01, 18:36 Hej M(onica). :o) A co pijesz? Wiesz, ci panowie prez. to sie do zabawy nie nadaja. Ale za to A26 napewno nas rozkreci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M To sie pozniej ustali IP: 192.168.1.* / *.osi.gda.pl 25.10.01, 18:46 Gość portalu: wojtek napisał(a): > Hej M(onica). :o) Udalo Ci sie co? :)))) Nie jestem kobieta wytworna, wiec przyznam sie bez bicia do Heineken`a i Finlandii. W kapieli z babelkami popijam szampana ... ale publicznie chyba nie bedziemy brac kapieli, co? > > A co pijesz? Wiesz, ci panowie prez. to sie do zabawy nie nadaja. Ale za to > A26 napewno nas rozkreci. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Bombelki? IP: 192.128.134.* 25.10.01, 19:16 Publicznie nie. Ale o tym szmapanie to dobrze wiedziec. Z Heini'm i Finlandia mamy ten sam gust Hej, czy w GDA dalej zimno? (-lewinska??) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Ubaw IP: 192.168.1.* / *.osi.gda.pl 25.10.01, 19:34 Gość portalu: wojtek napisał(a): Sformulowanie mysli tak jak ponizej, wybujalej wyobrazni daje wyrazny podtekst, ze jezeli publicznie nie to moze chociaz jakos inaczej ... aj to chyba nie to forum ... ooops sorry about that... ;) W Gda wciaz chce odmrozic to i owo, ale od czego sa puchowe kurtki, niezmiennie modne w tym sezonie?! Z Twoich upodoban alkoholowych wynika, ze to moze byc niezla impreza. Tylko co zrobimy jak juz o 2 w nocy zamkna wszystkie bary w DC? Goraco pozdrawiam. M. - lewinska (ale ta z lepszym gustem) > Publicznie nie. Ale o tym szmapanie to dobrze wiedziec. > Z Heini'm i Finlandia mamy ten sam gust > > Hej, czy w GDA dalej zimno? > > (-lewinska??) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Jest SPOKO IP: 192.128.134.* 25.10.01, 19:48 Wszystko w ramach przyzwoitosci (?). A tak wogole to powinnas zorganizowac cos u siebie. (no moze jak bedzie troche cieplej). Nie musimy koniecznie w Baltimore czy DC. Napewno sa super imprezy w GDA. Zwolaj forumowiczow, wlacznie z czlonkiniami tego klubu kobiet pragnacych meskich Szwedow, i LET'S PARTY. ( Ja przyniose tego szampana). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Cool IP: 192.168.1.* / *.osi.gda.pl 25.10.01, 20:10 Gość portalu: wojtek napisał(a): A co to jest przyzwoitosc? Czyli jestesmy umowieni. Jak zrobi sie cieplej zapraszam wszystkich na nieprzyzwoite ochlaj party, lacznie z kobietami, ktore lubia tylko Szwedow i tymi, ktore maja bardziej eklektyczny gust. Nie ma co, ale bedzie zabawa. Juz sie nie moge doczekac, tylko, ze bede musiala szybciorem jakas wanne sobie w domu zamontowac, bo pod prysznicem malo miejsca ... Z szampanem bedziesz gosciem honorowym! Szampon i inne srodki myjaco-piorace zafunduje ja. > Wszystko w ramach przyzwoitosci (?). > A tak wogole to powinnas zorganizowac cos u siebie. (no moze jak bedzie troche > > cieplej). Nie musimy koniecznie w Baltimore czy DC. Napewno sa super imprezy > w GDA. Zwolaj forumowiczow, wlacznie z czlonkiniami tego klubu kobiet > pragnacych meskich Szwedow, i LET'S PARTY. ( Ja przyniose tego szampana). > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek biedna jessie IP: 192.128.134.* 25.10.01, 20:22 no widzisz, lepiej wybierz sie z nami na impreze do Gdanska. Bedzie browar, wanna, Szwedzi, ANNA26 i Monica Lewinska (w tej znanej sukni). A w Baltimore tylko te kraby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Zapomniales... IP: 192.168.1.* / *.osi.gda.pl 26.10.01, 11:38 Gość portalu: wojtek napisał(a): ... na smierc, ze do sukienki Monika bedzie miala torebke wlasnej produkcji! > no widzisz, lepiej wybierz sie z nami na impreze do Gdanska. Bedzie browar, > wanna, Szwedzi, ANNA26 i Monica Lewinska (w tej znanej sukni). A w Baltimore > tylko te kraby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna26 Re: Zapomniales... IP: *.90.29.235.Dial1.Washington1.Level3.net 30.10.01, 14:35 A ja mialam nadzieje, ze spotkamy sie w DC i popijemy w Brickskellar's gdzie maja setki rodzajow piwa. Oczywiscie sprawe zabawiania Was biore na siebie. Wojtku, jak mogles myslec, ze ja jestem zla.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Zapomniales... IP: 192.128.134.* 30.10.01, 15:43 Aniu, I dlatego kolana uginam i o wybaczenie prosze. Nie znalem Cie wcale. Ale teraz jestem przekonany ze Ty to swoj czlowiek. A swoich szanowac trzeba. Piwo lubie i chetnie sie z Toba napije. pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Anno IP: 192.168.1.* 30.10.01, 16:54 Gość portalu: Anna26 napisał(a): > A ja mialam nadzieje, ze spotkamy sie w DC i popijemy w Brickskellar's gdzie > maja setki rodzajow piwa. Oczywiscie sprawe zabawiania Was biore na siebie. > Wojtku, jak mogles myslec, ze ja jestem zla.... Kocham ta knajpe!!! W DC nie ma lepszej, no moze jeszcze Decades, ale tego juz nie ma, a szkoda. Jestesmy w takim razie umowione - po co nam faceci, same damy soie rade. Jak myslisz? M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: M IP: 192.128.134.* 30.10.01, 16:59 ze co? Jak mam to rozumiec szanowna M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Wojtek IP: 192.168.1.* 30.10.01, 17:09 No coz, to sie nazywa plama - zapomnialam o Tobie drogi Wojtku i o szampanie, ktorego tak ofiarnie zaproponowales przyniesc na impreze. Oczywiscie jesli nie pogardzisz towarzystwem dwoch nieprzewidywalnych kobiet w tym samym czasie i w tym samym miejscu to potrojny wyskok jest wciaz wyjatkowo mile widziany. Chyle czola (ale nie za nisko) w uklonie przeprosin. M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Droga M IP: 192.128.134.* 30.10.01, 17:21 Nieobliczalnych a nie Nieprzewidywalnych. Brzmi to troche przerazajaco. Musialbym sie zastanowic. Ale chyba bym sie skusil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Jeszcze drozszy W IP: 192.168.1.* 30.10.01, 17:30 Gość portalu: wojtek napisał(a): > Nieobliczalnych a nie Nieprzewidywalnych. Brzmi to troche przerazajaco. > Musialbym sie zastanowic. Ale chyba bym sie skusil Jeden pies, Nieprzewidywalna czy Nieobliczalna ... czemu ma to brzmiec przerazajaco? Chyba to za malo :) czy to Twoja ostateczna odpowiedz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Super droga M IP: 192.128.134.* 30.10.01, 17:35 Widze ze piszesz z innego miejsca. Gdzie jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Przenajmilszy Wojtku IP: 192.168.1.* 30.10.01, 21:37 Nie ... nie z USA :)))) ale nie moge powiedziec skad pisze, bo to tajemnica i jesli Ci ja zdradze bede Cie musiala zabic. A tak na marginesie to czy moja poczta na hoga.pl przestala dzialac (jak mi sie wydaje) czy Bruner przestal miec cos ciekawego do powiedzenia? Dobranoc, milych snow, M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Czy? IP: 192.168.1.* 30.10.01, 21:45 Gość portalu: wojtek napisał(a): Czy to zagadka nr 4? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek sorry IP: *.att.com 30.10.01, 21:50 (cos sie tu popieprzylo ale chyba juz jest OK) Wlasnie pisalem ze teraz wiem ze to Ty. Bruner sie kontaktowal dwukrotnie o czasu ostatniej korespondencji i sam sie dziwil ze nic sie nie dzieje. Myslal ze moze J23 wpadl w tarapaty albo ze poczta strajkuje. Sprawdz co jest grane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M To wszystko jasne .... IP: 192.168.1.* 30.10.01, 22:06 Gość portalu: wojtek napisał(a): > (cos sie tu popieprzylo ale chyba juz jest OK) > Wlasnie pisalem ze teraz wiem ze to Ty. > > Bruner sie kontaktowal dwukrotnie o czasu ostatniej korespondencji i sam sie > dziwil ze nic sie nie dzieje. Myslal ze moze J23 wpadl w tarapaty albo ze > poczta strajkuje. Sprawdz co jest grane. J23 jest caly i zdrowy!!! Poczta nawala i wysyla mi SMS`y (w srodku nocy, kiedy ja sie naucze wylaczac komorke?!) powiadamiajace o nadejsciu nowych wiadomosci podczas kiedy skrzynka pokazuje mi duza FIGE!! J23 jest tym bardzo zdenerwowany proponuje wiec przeniesienie korespondencji (oraz przeslanie powtorne dwoch wiadomosci) na adres nanny1975@yahoo.com. Dziekuje za uwage. J23 tudziez M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek jutro IP: *.att.com 30.10.01, 22:39 Dzisiaj mam kurs Windows 2000. A wieczorem sport (NBA) Musze uciekac. Jutro poszperam i podesle Ci zagubiona poczte. pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna26 Re: M IP: *.loc.gov 01.11.01, 18:34 Mozemy sobie rade dac same. Czyzby to oznaczalo moj pierwszy experience z kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna26 Re: M i Wojtek o tym co jutro IP: *.loc.gov 01.11.01, 18:37 A jutro do DC przyjezdza Iggy Pop. Ide na koncert i moze go namowie do wywiady. Bedziemy miec nowego agenta Iggy55. A moze Iggy tez do nas dolaczy w Brickskellar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek A IP: *.att.com 01.11.01, 18:47 Anus, Nie znam tego charakteru. Co to za gosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Dla mnie bomba... IP: 192.168.1.* 01.11.01, 19:24 Gość portalu: Anna26 napisał(a): > A jutro do DC przyjezdza Iggy Pop. Ide na koncert i moze go namowie do wywiady > . Bedziemy miec > nowego agenta Iggy55. A moze Iggy tez do nas dolaczy w Brickskellar? Iggy Pop to juz chyba przezarty alkoholem i prochami relikt, ale moze byc niezla impreza w takim towarzystwie. Czemu nie?! Powiem szczerze, ze jego muzyka to nie do konca to co kocham, ale jest to klasa sama w sobie i to musze mu oddac. Ciesze sie, ze smialo ustosunkowujesz sie do naszego spotkania sam na sam ;) jak wiesz zawsze musi byc ten pierwszy raz. Mysle, ze sie dogadamy ... Pozdrowka, M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna26 Re: Dla mnie bomba... IP: *.244.84.31.Dial1.Washington2.Level3.net 03.11.01, 01:55 Faktycznie Iggy ma najlepsze lata za soba. Ale moze pokaze co ma w porach. Moj chlop wymyslil, ze trzeba zobaczyc Iggyego przed jego lub nasza smiercia. To juz za trzy godziny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Hej Anna26 IP: 192.168.1.* 04.11.01, 14:52 no i jak bylo? czy Iggy przezyl wlasny show? ja sie zabawialam w weekend w mniej kulturalny, ale rownie przyjemny sposob ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna26/7 Re: Hej M IP: *.157.62.122.Dial1.Washington1.Level3.net 06.11.01, 15:29 Iggy przezyl. I wcale nie byl taki odrazajacy. Skakal, biegal, rzucal sie na publicznosc. Energii mial 3 razy wiecej ode mnie. On jest starsznie niski i drobny. Zastanawialam sie czy kupil swoje dzinsy na stoisku dla dzieci. Niestety nie obnazyl sie, co kiedys bylo standardpwym numerem na koncercie. (I ja przegralam zaklad o dolara.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Good evening... IP: 192.168.1.* 07.11.01, 20:04 Dobrze, ze tylko o 1$... pieniadze szczescia nie daja :) W Gdansku na moim osiedlu tygodniowa przerwa w dostawie ogrzewania i cieplej wody, za oknem 4 stopnie i gwizdzi jak na Uralu. Sama rozkosz... palce przymarzaja do klawiatury. Musze sie jakos rozgrzac, swoja droga czy ktos jeszcze pamieta jak to jest kapac sie w misce wielkosci talerza do zupy? Pozdrowionka, M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Good evening... IP: *.ds.pg.gda.pl 08.11.01, 19:41 Ja tez jestem z Gdanska przyjdz do mnie u mnie cieplo i woda jest hee:-) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna26/7 Re: Good evening... IP: *.215.153.151.Dial1.Washington1.Level3.net 09.11.01, 02:49 No to sie szykuje romans w Gdansku... A znacie moze Beatke Pawlowska lat 27, absolwentke ekonomii...Ona tez z Gdanska i tez pewnie marznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Good evening... IP: *.att.com 09.11.01, 16:29 Beatki z Gdanska nie znam ale Lecha W. znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Good evening... IP: 192.168.1.* 09.11.01, 17:09 Gość portalu: wojtek napisał(a): > Beatki z Gdanska nie znam ale Lecha W. znam. A ja znam jego dwoch synalkow. Z jednym nawet do ogolniaka chodzilam. Nigdy gnojek nie kupowal wlasnych papierosow tylko innych opalal, cwaniak! Drugi potracil moja sasiadke jadac samochodem po pijaku. Co za rodzinka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Good evening... IP: 192.168.1.* 09.11.01, 17:07 Przykro mi, ale jedyna Beata jaka znam to moja bratowa, z cala pewnoscia jednak nie jest i nie byla Pawlowska. Alarm odwolany! Ciepla woda i ogrzewanie w normie! W Gdansku jak zawsze kupa romasow na kazdym kroku :) Pozdrowka, M. Odpowiedz Link Zgłoś
youstynus Re: BALTIMORE- czy warto??? 20.02.02, 04:12 zapraszam do Waszyngtonu; wole 100000000 razy od Baltimore. Jest przecudownie! W Baltiomore bylam juz kilka razy :) Odpowiedz Link Zgłoś
yak-ona Re: BALTIMORE- czy warto??? 20.02.02, 19:30 youstynus napisał(a): > zapraszam do Waszyngtonu; wole 100000000 razy od Baltimore. Jest przecudownie! > W Baltiomore bylam juz kilka razy :) ja tez ...Baltimore przy waszyngtonie to wiocha straszna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polished Re: BALTIMORE- czy warto??? IP: 134.113.71.* 08.04.02, 21:17 yak-ona napisał(a): > > W Baltiomore bylam juz kilka razy :) > ja tez ...Baltimore przy waszyngtonie to wiocha straszna!!! Nie moge dopuscic do zakonczenia watku na takiej konkluzji, wg mnie Baltimore nie jest zly a napewno nie jest wiocha, bylem gosciem w tym miescie kilka razy i na pewno ma ono kilka ciekawych punktow - Akwarium i okolice, muzeum sztuki, no i stara dzielnice portowa Fell's Point - przyjemnie sie tam przejsc od strony polskiego sklepu do nabrzeza. Wiocha to jest np. stolica stanu Missisippi czyli Jackson. W Waszyngtonie jak sie czlowiek ruszy poza NorthWest to tak samo trafia do zapuszczonych/czarnych okolic tak jak i w Baltimore. Odpowiedz Link Zgłoś
yak-ona Re: BALTIMORE- czy warto??? 08.04.02, 21:46 Gość portalu: polished napisał(a): > yak-ona napisał(a): > > > W Baltiomore bylam juz kilka razy :) > > ja tez ...Baltimore przy waszyngtonie to wiocha straszna!!! > > Nie moge dopuscic do zakonczenia watku na takiej konkluzji, wg mnie Baltimore n > ie > jest zly a napewno nie jest wiocha, bylem gosciem w tym miescie kilka razy i na > > pewno ma ono kilka ciekawych punktow - Akwarium i okolice, muzeum sztuki, no i > stara dzielnice portowa Fell's Point - przyjemnie sie tam przejsc od strony > polskiego sklepu do nabrzeza. Wiocha to jest np. stolica stanu Missisippi czyli > > Jackson. W Waszyngtonie jak sie czlowiek ruszy poza NorthWest to tak samo trafi > a > do zapuszczonych/czarnych okolic tak jak i w Baltimore. no coz..sa gusta i gusciki!!! ja wole waszyngton!!!! Odpowiedz Link Zgłoś