Gość: Ewka IP: 88.218.36.* 13.06.06, 19:33 Wybieramy sie z mezem do Ellwood City w Pensylwani,mamy pracodawce ktory zalawia nam wszystkie potrzebne dokumenty,interesuje mnie wszystko o tym miejscu bede wdzieczna za wszelkie porady i opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cher.okee Re: Pensylwania USA 13.06.06, 20:23 Gość portalu: Ewka napisał(a): > Wybieramy sie z mezem do Ellwood City w Pensylwani,mamy pracodawce ktory > zalawia nam wszystkie potrzebne dokumenty,interesuje mnie wszystko o tym > miejscu bede wdzieczna za wszelkie porady i opinie otoz masz szczescie wiekszosc ludzi, ktorzy tutaj przychodza na to forum mieszka w tym miescie lub w poblizu... ja akurat nie, dlatego polecam google z waznych porad: jezeli zamierzasz przywiezc swoja ulubiona suszarke do wlosow bedziesz potrzebowac specjalny converter (wtyczke), lub jezeli lubisz perfekcje i duzo moc to transformator by sie tez przydal napisz konkretnie co ciebie interesuje, tak naprawde... Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: Pensylwania USA 14.06.06, 04:14 Wtyczka to adapter, convertor to coś innego - zmienia napięcie prądu. Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialamnicka Re: Pensylwania USA 15.06.06, 04:37 ode mnie rzut beretem hehe napisz konkretnie jakie masz pytania jedna rade jak moge dac to nic nie zwoz z polski zadnych ubran sprzetow electronicznych kosmetykow... Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialamnicka Re: Pensylwania USA 15.06.06, 04:37 jak juz ktos wczesniej napisal google twoim przyjacielem jest Odpowiedz Link Zgłoś