netmarta 17.07.06, 16:50 jakich firm noże moglybyscie mi polecic? chcialabym kupic jakis zestaw, naprawde dobrych jakosciowo noży - żeby nie psuly sie i nie rdzewialy po kilku miesiacach użytkowania. dzieki za podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarzyna0407 Re: dobre noże 17.07.06, 17:51 Polecam firme Wüsthof. Mozna te noze kupic w Williams-Sonoma ale sa drogie. Mi udalo sie kupic kilka w TJMaxx w przyzwoitej cenie. Tutaj masz link do ostrzarki tej firmy, dolaczam go bo widac dobrze logo (widly). W TJMaxx musisz uwazac bo jest jakas firma z podobnym logo, roznica jest taka, ze widly trzyma diabel - to nie jest ta sama firma! ww2.williams-sonoma.com/cat/pip.cfm?skus=7984131&pkey=xsrd0m1%7C15%7C0%7C%7C%7C%7C%7C%7Cknifes&gids=sku7984131&cmsrc=sch Odpowiedz Link Zgłoś
marta2777 Re: dobre noże 17.07.06, 18:41 ja mam caly zestaw nozy Sabatier www.ikitchen2000.com/ TYlko cholera tu jakies drogie sa, ja to kupilam za niecale 100 dolcow. Moze kupilam jakas gorsza wersje :) ?? albo taka przecena mi sie trafila , wlasciwie mojemu mezowi , hihihi. Noze polecam, mamy je juz dlugo, prawie 3 lata i nic im sie nie dzieje, jedynie trzeba je ostrzyc dosc czesto, ale to normalne , chyba ... Odpowiedz Link Zgłoś
zanetaub Re: dobre noże 19.07.06, 04:23 www.cutco-online.com ponoc nigdy sie nie tepia ja mam ich nozyce, sa swietne i faktycznie od 4 lat sa nadal b.ostre, sa jednak drogie Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: dobre noże 23.07.06, 19:22 My mamy J.C Henckels juz od 6 lat, zestaw w nozami do stekow. Rewelacyjne noze, ale kup koniecznie elektryczna ostrzalke do jakichkolwiek nozy np taka Chef's Choice 120 3-Stage Diamond Hone Professional Sharpener Plus, z amazon, i koniecznie przeczytaj instrukcje obslugi, albo ogladnij zalaczone video, zebys mogla maksymalmie z nich skorzystac. Nie ma nietepiacych sie nozy, kazde trzeba ostrzyc. Odpowiedz Link Zgłoś