lobuzica1 28.08.06, 02:24 hej hej, czy sa tutej mamuski z Ridgewood!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcysiaw1 Re: mamy z Ridgewood 28.08.06, 17:57 Hej ja jestem z Ridgewood! Gdzie dokladniej mieszkasz? Moze jakies wspolne spacerki? Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
netmarta Re: mamy z Ridgewood 29.08.06, 01:04 je tez jeszcze z Ridgewood, bo juz za 9 dni, z Krakowa :)))) ale najlepszy sposob na poznanie innych mam to wyjscie do parku, mamy grupuja sie wiekowo - tzn. dobieraja sie w grupy w zaleznosci od wieku dzieci, i to jest chyba dosc fajne. od kiedy wychodze z malym do parku (polecam ten na stanhope i grandview), poznalam tak duzo ludzi, jak nigdy (oczywiscie przewazaja mamy wsrod tych ludzi). i teraz juz zawsze mam sie z kim spotkac, umowic na lazenie po sklepach, czy tylko na pogadanie na lawce w parku. super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzica1 Re: mamy z Ridgewood 29.08.06, 22:03 ja tez chodze do tego parku!moze sie tam spotkamy! Odpowiedz Link Zgłoś
marcysiaw1 Re: mamy z Ridgewood 29.08.06, 23:41 chetnie probowalam sie spotkac tam z martanet ale jakos nam nie wyszlo chyba nie mam odwagi podejsc i sie spytac czy to ona Pozdro Marta Odpowiedz Link Zgłoś
bananq Re: mamy z Ridgewood 17.01.07, 18:30 moja mamuska mieszka na Ridgewood, tylko core ma juz 18-letnia wiec na spacer z wozkami po parku pewnie sie nie przejdziemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
katy_m Re: mamy z Ridgewood 17.01.07, 21:45 Hej ja dopiero miesiac temu przeprowadzilam sie na Ridgewood, mam prawie 5 miesieczna coreczke, Moze ktos chetny na spotkania ? Zapraszam na naszego bloga keiramakkar.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzica1 Re: mamy z Ridgewood 18.01.07, 01:10 hej hej, ja jestem mama rocznej lobuziczki, mieszkam na Woodward. Odpowiedz Link Zgłoś
katy_m Re: mamy z Ridgewood 18.01.07, 16:04 ja mieszkam na linnden pomiedzy onderdonk i woodward :) w ktorym miejscu na woodward mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
marcysiaw1 Re: mamy z Ridgewood 18.01.07, 16:57 hej !ja mieszkam na onderdonk pomiedzy hart i suydam (blizej malego parku), widze ze sporo nas jest chetnych do spotkania i daje glowe ze juz na pewno nie raz sie widzialysmy w parku przy stanhope. Moze umowmy sie ktoregos dnia i sie spotkajmy??? Mam rocznego Filipka! pozdrawiam MArta Odpowiedz Link Zgłoś
katy_m Re: mamy z Ridgewood 18.01.07, 17:30 ja jestem jak najbardziej za :) do tego parku na stanhope mam maly kawalek ale wole isc tam niz do parku przy woodbine i woodward :) szkoda tylko ze teraz tak zimno :( o ktorej godzinie zwykle wychodzicie z maluchami? Kaska Odpowiedz Link Zgłoś
marcysiaw1 Re: mamy z Ridgewood 18.01.07, 18:25 teraz to jakos pochrzanily sie te godziny ale zazwyczaj jest to okolo 1:30-2. jak cos to mozemy sie umowic "sieciowo' POZDRAWIAM MARTA Odpowiedz Link Zgłoś
katy_m Re: mamy z Ridgewood 18.01.07, 20:45 ja tez mniej wiecej ok 1-2 jakby co moj gg 151916 lub yahoo messenger kmartynyk :) Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzica1 Re: mamy z Ridgewood 19.01.07, 03:02 hej wam dziewczyny, ja mieszkam na woodward pomiedzy greene i bliecker, ciesze sie ze ten watek odzyl po prawie pol roku i nie spodziewalam sie ze ktos sie jeszcze odezwie. mysle ze na pewno znamy sie z widzenia z parku przy Stanhope. Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzica1 Re: mamy z Ridgewood 19.01.07, 03:06 dziewczyny co powiecie na poniedzialek?moze bysmy sie spotkaly??? Odpowiedz Link Zgłoś
katy_m Re: mamy z Ridgewood 19.01.07, 03:41 Ja jestem za o ktorej i gdzie i jaki znak rozpoznawczy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
katy_m Re: mamy z Ridgewood 19.01.07, 03:43 Poza tym w dniu w ktorym ten watek powstal ja rodzilam :) dokladnie o 11:46 :D Odpowiedz Link Zgłoś
katy_m Re: mamy z Ridgewood 19.01.07, 03:45 A i jeszcze jedno ja po drodze moge wpasc po lobuzice, bo to w po drodze :) Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzica1 Re: mamy z Ridgewood 19.01.07, 15:11 marcysiaw1-podaj swoje gg-to sie umowimy. Odpowiedz Link Zgłoś
marcysiaw1 Re: mamy z Ridgewood 21.01.07, 20:25 gg nie mam ale mam skype a zreszta napisze zaraz na priva Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzica1 Re: mamy z Ridgewood 23.01.07, 23:23 no i spotkalysmy sie dzisiaj wszystkie trzy, bylo bardzo sympatycznie tylko zimnica wygonila nas szybko z parku. moze sa jeszcze inne mamuski z Ridgewood ktore chca przystapic do naszej bandy(hihi). Odpowiedz Link Zgłoś
marcysiaw1 Re: mamy z Ridgewood 24.01.07, 18:06 Iza! Oz Ty to jestes pamietliwa z ta banda!!!Hehehheh pozdrawiam MArta Odpowiedz Link Zgłoś