10.10.06, 03:50
O jaka gabke chodzilo? Link jest juz nieaktualny.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22057&w=15341612&a=15543629
Obserwuj wątek
    • aniutek Re: Aniutek 10.10.06, 04:02
      Claudia- to taki materacyk/gabka pokryty powloczka plastikowa, uformowany owalnie, sluzy jako
      podkladka na zwykla komode aby zrobic z niej przewijak.
      o cos takiego
      www.amazon.com/Tiddliwinks-Contoured-Changing-%252d-White/dp/B000EMZAZO/sr=8-2/qid=1160445661/ref=pd_bbs_2/002-7724598-0416010?ie=UTF8&s=baby-products
      a jak nie bedzie dzialalo wpisz Contoured Changing Pad
      pozdr
      anka
      • claudia207 Re: Aniutek 10.10.06, 04:20
        Nie porzesuwa sie po blacie? Trzeba ja obudowac listewkami?
        • kashunda Re: Aniutek 10.10.06, 04:39
          Odpowiem za Aniutka.Gabka nie przesuwa sie po blacie poniewaz posiada ona pasy
          za pomoca ktorych mozesz przymocowac ja do blatu komody.
          • claudia207 Re: Aniutek 10.10.06, 04:56
            Dzieki dziewczyny. :-)
            • aniutek Re: Aniutek 11.10.06, 03:21
              a jeszcze dodam, ze mozna kupic na te gabke przescieradelka z frote, fajne kolorowe i mieciutkie. bez
              przescieradla pokrycie gabki jest nieprzyjemnie ceratowe. mialam cos takiego przy obojgu dzieciach,
              swietnie sie sprawdzilo a ja nie musialam kupowac "na sile" changing table.
              • kashunda Re: Aniutek 11.10.06, 05:20
                Aniutku ja tez dla Angeli mialam te frotkowe przescieradelka na przewijak.Teraz
                widzialam w sklepach przescieradelka z materialu typu chenille super mieciutkie
                i mile w dotyku.
    • 4me1 Re: Aniutek 11.10.06, 17:39
      W IKEA sa takie nadmuchiwane, bardzo tanie.Po nadmuchaniu dookola jest taki
      waleczek.Sa niby do ich przewijaka (robiony w Polsce),ale mozna je klasc gdzie
      sie chce. Na to wlasnie jakies miekkie przescieradelko, ja uzywalam cienkie
      frotowe reczniki. Przypiac paskami mozna tylko pod stolik, pod komode juz nie.
      Ja mialam na poczatek ten ich przewijak, ma na dole polke, bardzo to bylo
      wygodne, jest bardzo tani, jasne drzewo. Mnie idealnie miescil sie w
      lazience,na dole mozna trzymac nawet wanienke dziecka.Ale pozniej uzywalam juz
      tego wkladu do przewijania tam gdzie mi bylo wygodnie, np.w nocy na tapczanie,
      w dzien na podlodze,tam gdzie bylam z mala.Przewijak sluzy teraz na rozne
      lazienkowe akcesoria,na dole mam pudelka z plastiku, gdzie trzymam malej
      pieluchy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka