zyrafa31 30.11.06, 00:38 czy moze mi ktos polecic dobrego dentyste i milewidziany bylby niedrogi jesli to mozliwe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ru4d2 Re: szukam dentysty 30.11.06, 02:33 moim zdaniem to niemozliwe. znam nie tania, ale tez nie jakos specjalnie droga, ale bez cienia watpliwosci dobra i moge to stwierdzic po z gora juz 10 letnim okresie wspolpracy. jesli interesuja cie namiary na nia to namaluj do mnie na: robert@asrlab.org btw. nie nie jestem w zaden inny sposob, jak tylko zebami, zwiazany z tym gabinetem, ani nie pracuje w charakterze jego PR. <rs> Odpowiedz Link Zgłoś
sopocianin Re: szukam dentysty 07.12.06, 02:30 polecilem paru znajomym - wszyscy sa zadowoleni - 212-475-8170 www.podlinski.com Odpowiedz Link Zgłoś
ru4d2 Re: szukam dentysty 07.12.06, 18:28 korzystalem z uslug tej pani przez chyba 4 lata. niby wtedy tez bylem zadowolony, bo nie mialem specjalnie alternatywy, ale ile sie trzeba bylo u niej wyczekac i ten tlumek oczekujacy tylko o pieniadzach i pracy gadajacy. caly dzien zmarnowany. z drugiej strony, po tym co robila nie pozostalo mi juz nic. wszystkie wypelnienia albo wypadly, albo sie wyplukaly, albo trzeba bylo zmieniac z takich czy innych powodow, ale byla tania, nie wiem jak jest teraz. <rs> Odpowiedz Link Zgłoś