Dodaj do ulubionych

Floryda: Everglades

23.01.07, 20:12
Jesli ktos byl, prosze o wrazenia i rady. Interesuje mnie krotki (do 5 dni)
wypad kajakowy, taki zeby odetchnac od codziennosci i porobic troche zdjec.
Obserwuj wątek
    • Gość: Antonin Scalia Re: Floryda: Everglades IP: *.dyn.optonline.net 23.01.07, 23:55
      ja bylem, ale tak zupelnie rekraacyjnie na przejazce "wodolotem". jak dla mnie
      bomba, ale na kajaku bym sie tam nie odwazyl plywac... i tak sie nie swojo
      czulem majac swiadomosc, ze w okolicy sa aligatory i weze wodne, brrrrrr.

polecam wlasnie taka wycieczke na everglades, a od codziennosci oderwac sie na
      lincoln rd przy chlodnym mojito;)
    • marekatlanta71 Re: Floryda: Everglades 24.01.07, 03:41
      www.evergladesadventures.com/
      • k1k2 google mam, chodzi mi o wrazenia z pierwszej reki 24.01.07, 18:00
        • marekatlanta71 Re: google mam, chodzi mi o wrazenia z pierwszej 26.01.07, 03:55
          Mi sie tak sobie podobalo - bagna, bagna i bagna. Od czasu do czasu aligator.
          Strasznie plasko i generalnie nudno. Do tego potworny upal.

Jakos wole Utah...
    • Gość: jarek Re: Floryda: Everglades IP: 216.171.183.* 31.01.07, 00:43
      Bylem w everglades w sierpniu 2006 na kajakach przez 4 dni, wazny jest kiedy
      tam bedziesz ( unikaj czerwiec do pazdziernik bo za cieplo i cie zezra komary),
      wazny jest wybor trasy,
      jak masz pytania to pisz na jarek_lut@yahoo.com

Jarek
      • lotoss Re: Floryda: Everglades 31.01.07, 15:15
        Odwiedzilam Everglades pare lat temu w grudniu. Co prawda nie plywalam na
        kajakach, ale skorzystalam z innych plywajacych atrakcji i duzo chodzilismy po
        szlakach. Klimat tam jest naprawde specyficzny i warto zaliczyc ten park
        narodowy, poniewaz jest jedyny w swoim rodzaju.
        Jezeli chodzi o komary to jest najprawdziwsza prawda. My w grudniu musielismy
        sie wrocic ze szlaku po odpowiednie srodki, bo wytrzymac sie naprawde nie
        dawalo. W lecie wjazd do parku jest chyba za darmo, wchodzisz tam na wlasne
        ryzyko. Komary zjedza Cie zywcem, jak to sie mowi.
        Jest tam pole namiotowe z ktorego korzystalismy, bardzo przyjemnie, ale trzeba
        bylo sie myc w zimnej wodzie, taki urok.

Sasha i Mao

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka