magdziol18 28.01.07, 15:12 Hej, hej, mam pytanko, probowalam odpowiedziec komus na forum Polki w Stanach ale okazalo sie,ze mam czekac na dolacznie do listy, no i czekam i czekam i nic, co czyzbym sie nie spodobala zalozycielkom?? Smutno mi... M Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniutek Re: pytanie o forum Polki w Stanach 28.01.07, 16:19 Bozenka pewnie zajeta jest i przeoczyla Twoja prosbe. dobrze, ze zalozylas watek. Odpowiedz Link Zgłoś
natkos1 Re: pytanie o forum Polki w Stanach 28.01.07, 22:24 a ja pamietam jak sie zarejestrowalam na jedno z nich to na drugim bylam juz chyba automatycznie, nic nie musialam robic, ani czekac Odpowiedz Link Zgłoś
bozena73 Re: pytanie o forum Polki w Stanach 29.01.07, 15:20 Madziu, Wlasnie sprawdzilam i jestes juzzapisana do forum Polki w Stanach! Zapisalam Cie juz kilka dni temu... Mam nadzieje ze juz Ci nie jest smutno! :-)))) Pozdrawiam, Bozenka Odpowiedz Link Zgłoś
magdziol18 Re: pytanie o forum Polki w Stanach 29.01.07, 16:24 Hej Bozenko, dzieki ogromne!!! M Odpowiedz Link Zgłoś
lilazw Re: pytanie o forum Polki w Stanach 30.01.07, 16:01 Ja rowniez prosze o pilne wpisanie mnie do Polek w Stanach. Chcialam pilnie odpowiedziec tango45 ktora pyta o leczenie chlopca chorego na raka. Odpowiedz Link Zgłoś
lilazw Re: pytanie o forum Polki w Stanach 03.02.07, 05:30 Czy moze ktos poprosic tango45 o kontakt ze mna? Nie mam mozliwosci odpisac jej na "Polki w Stanach". Odpowiedz Link Zgłoś