Gość: magdamr IP: *.hsd1.nj.comcast.net 28.04.07, 18:20 Hej Mam pytanie czy bedac na wizie turystycznej mozna uczeszczac na kurs jezyka angielsiego(4h tygodniowo)czy potrzebna jest do tego wiza studencka Z gory dziekuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiedzma30 Re: kurs jezykowy 28.04.07, 18:29 Jakbys jeszcze powiedziala w jakim kraju :))) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdamr Re: kurs jezykowy IP: *.hsd1.nj.comcast.net 29.04.07, 01:08 Tak chodzi mi usa Sorry ze nie napisalam, To jak ztym jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdamr Re: kurs jezykowy IP: *.hsd1.nj.comcast.net 29.04.07, 17:53 Czy moze mi ktos odpowiedziec??? bo znalazlam taki kurs na czerwiec lipiec. Ale nie chce miec nieprzyjemnosci ze sie ucze nielegalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 odpowiedz 29.04.07, 19:11 168. Czy na wizie turystycznej mozna uczeszczac na kurs j. angielskiego? Oczywiscie, ze tak. Prosze sie zorientowac szczegolnie w bibliotekach oraz high schools, bo tam kursy sa bezplatne badz kosztuja naprawde bardzo tanio. W niektorych bibliotekch sa nawet bezplatne kursy sam na sam z nauczycielem - wspaniala okazja aby naprawde nauczyc sie jezyka. www.prawoimigracyjneusa.com/pytaniadonas.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akna Re: odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 19:40 Ja od wrzesnia zaczynam roczny pobyt w USA na studiach, wczesniej chcialabym doszlifowac tam jezyk.Co byscie polecili? Odpowiedz Link Zgłoś