karla007 16.05.07, 20:29 na przyklad taki, w ktorym macie albo zdjecia dzieci albo taka gasienice ktora mowi ile dzidzia ma lat/miesiecy/dni? K. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bea_mama Re: jak zrobic link pod swoim postem? 16.05.07, 20:40 Zaloguj sie, wejdz na "Moje forum", potem "Ustawienia" i w sygnaturce wpisz link tak jak tutaj: <a href="TWOJ_LINK">OPIS</a> Odpowiedz Link Zgłoś
karla007 Re: jak zrobic link pod swoim postem? 17.05.07, 12:30 super, dzieki, bede probowac! Odpowiedz Link Zgłoś
majka243 Re: jak zrobic link pod swoim postem? 16.05.07, 21:45 a jak zrobic ta gasienice? Odpowiedz Link Zgłoś
bea_mama Re: jak zrobic link pod swoim postem? 16.05.07, 23:06 cos takiego? lilypie.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
majka243 Re: do bea_mama 17.05.07, 17:18 wlasnie cos takiego, mozesz mi to "po polsku" wytlumaczyc? :-) bede bardzo wdzieczna, pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
bea_mama Re: do bea_mama 17.05.07, 18:11 Wejdz na link pod smokiem Lilypie Baby days . Jezeli chcesz ustawic date urodziny dziecka, wybierz 1st Birthday, albo 2nd Birthday itp. Pojawia sie kolorowe paski, Kliknij na gorze "All" wtedy zobaczysz wszystkie mozliwosci. Wybierz jeden. Kliknij na "Step 2" i wybierz postac. Potem kliknij "Step 3", wpisz date urodzin dziecka, potem tekst. Moze byc "Moj synek ma " zamiast "Our child is", ale reszta bedzie juz po ang. Tam gdzie jest "Browse" mozesz sciagnac zdjecie dziecka z katalogu z twojego kompa. A na koniec klik w "Create Ticker" wtedy zobaczysz jak to wyglada. W polu "Image URL" bedziesz miala link do swojego paska "urodzinowego". Trzeba go wpisac w Moim Forum (pisalam o tym w poprzednim poscie w tym watku) w postaci <a href="TWOJ_LINK">OPIS</a> Mam nadzieje ze nic nie pokrecilam:) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
majka243 Re: do bea_mama 17.05.07, 19:39 dziekuje BARDZO za instrukcje krok po kroku, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karla007 Re: do bea_mama 22.05.07, 02:20 chyba nie dziala i nie wiem co robie zle... skopiowalam link-ticker z lilypie i dodalam go do sygnaturek i nie widze nic pod tekstem:-( Odpowiedz Link Zgłoś
bea_mama Re: do bea_mama 22.05.07, 02:38 Wkleilas do sygnaturki tylko link? Powinno byc tak: <a href="TWOJ_LINK">OPIS</a> W miejscu "TWOJ LINK" wklej link-ticker:)) w miejscu OPIS wpisz "moje dziecko ma juz", albo cos w podobie. Musi sie udac. Probuj:) Odpowiedz Link Zgłoś
karla007 Re: do bea_mama 22.05.07, 03:48 no to jeszcze raz i potem sie poddaje...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
karla007 Re: do bea_mama 22.05.07, 04:03 haha, obiecuje, ze to juz po raz ostatni wklejam...a wszystko przez to, ze za kazdym razem na lilypie data porodu sama sie ustawia na 15 listopada i dlatego non stop musze poprawiac:-) no ale, grunt to sie nie poddawac, nie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
karla007 Re: do bea_mama 22.05.07, 04:14 a na fotoforum bede dzialac jak dzidzia juz sie urodzi...mam nadzieje, ze pojdzie lepiej niz z gasienica:-) uffffffffff! Odpowiedz Link Zgłoś
karla007 Re: do bea_mama 22.05.07, 03:58 i jeszcze raz, bo nie wiedzialam, ze ten opis to sie tak pokaze :-) dzieki!!! Odpowiedz Link Zgłoś