kisiulak 20.05.07, 02:57 www.cnn.com/2007/US/05/19/daycare.death.ap/index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniutek Re: Normalnie szok... 20.05.07, 06:27 straszne.... moja corka od kilku dni placze idac do day care, wypytywalismy ja dlaczego, co sie stalo, ale nic nie udalo nam sie dowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
edytais Re: Normalnie szok... 21.05.07, 22:54 Moze zmien day care. Nicole tez plakala za kazdym razem jak wychodzilam. Mowiono mi, ze to normalne. Dziecko nie chce sie rozstawac z mama. Miala wtedy 1-2 lat. Zmienilam daycare i w drugim miejscu tez plakala, ale jak byl czas do domu! Odpowiedz Link Zgłoś
jan_ka77 Re: Normalnie szok... 22.05.07, 01:42 a czytujecie polskie wiadomosci od czasu do czasu? od kilku dni co chwila pisza - 7-miesieczne dziecko zakatowane, poltora roczne dziecko nie zyje, 5 letnia wycienczona i wyziebnieta dziewczynka znaleziona w krzakach w czasie gdy matka pila gdzies w barze. Az sie plakac chce. W glowie mi sie nie miesci jak ludzie tak moga traktowac dzieci!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś