aneta05 23.05.07, 16:32 Dziewczyny, macie jakas ekstra posciel do wozka? na czym kladziecie malenstwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatamc Re: posciel do wozka 23.05.07, 16:46 ja uzywam tylko poduszki i kocykow. Nie mam nic na stale. To co zabieram ze soba dostosowuje do pogody. Mysle, ze na lato nie bedziesz potrzebowac poscieli. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta05 Re: posciel do wozka 23.05.07, 18:42 Z tego co wyczytalam to poduszka jest absolutnie zakazana (do lozeczka tez nie) wiec tym sie nawet nie przejmuje, zastanawiam sie tylko na czym klasc dziecko...podkladac jakis kocyk czy po prostu polozyc tetrowa pieluszke i na to dziecko. Jesli chodzi o przykrycie to w zaleznosci od pogody, pewnie jakis kocyk. Odpowiedz Link Zgłoś
beatamc Re: posciel do wozka 23.05.07, 18:56 ja podkladam kocyk, zeby troszke miekko bylo i zeby nie wialo przez dziury (od pasow). Podkladam poduszke (dosc twarda i latwa do ulozenia), bo kiedys malej sie tak duzo ulalo, ze az oczy sobie zalala. Odpowiedz Link Zgłoś
edytais Re: posciel do wozka 23.05.07, 20:08 Ja uszylam sobie kilka flanelowych "przescieradel". Wozek mial materac taki prostokatny z zaokraglonymi katami i takie przescieradla uszylam z gumka pod spodem (fitted sheet). Pod spodem uszylam tzw pad (bawelna plus organic cotton batting do quiltow: taki, ktory wymaga przeszycia co 10 cali a nie co 4). Takie podklady szylam tez do kolyski i do naszych lozek, wiec juz mialam wprawe. Do wozka i kolyski uszylam 2, zeby bylo na zmiane w razie jak pielucha przecieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
claudia207 Re: posciel do wozka 25.05.07, 02:52 Mam zimowego dzidziusia, wiec dosyc dlugo wozilam w futrzanym BundleMe. A moze cos takiego na poczatek? www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2299911&cp=2255957.2273443.2255983.2256189.2256199&view=all&parentPage=family Odpowiedz Link Zgłoś
hannamay Re: posciel do wozka 25.05.07, 03:14 super nadaje sie do fotelika. latem mozesz zakladac "zimna" strona, a w zimie ta puszysta,niby welniana. moje dziewczynki to kruszynki i bez snuzzler trudno byloby im wygodnie siedziec w foteliku. Odpowiedz Link Zgłoś