Gość: albert IP: *.icpnet.pl 05.06.03, 10:38 Witam wszystkich .Wybieram sie w czerwcu do stanów na program Camp America czy ktoś był na takim programie i moze podzielić sie uwagami? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mimi Re: camp america IP: 62.233.191.* 06.06.03, 10:42 tak, moge podzielic sie uwagami - tyle zze ja bylam przez 3 miesiace i b. skonkretyzuj sswoje pytanie...szcerze najgorszy z programow w USA - teraz jezde na w&t. Pozdrawiam mimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albert Re: camp america IP: *.icpnet.pl 07.06.03, 17:23 witanko mimi pytań mam pełno np jak długo czekałas w londynie na lot do stanów ,czy w londynie ktos z campu na ciebie czeka . a moze pogadamy o tym na gg mój nr to 3710202 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: camp america IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.03, 23:44 czekalam ok. 5 godz. (nawet nie musisz nikogo pytac, jak dotrzec na inny terminal, bo wszystko jest tam jak na dloni). jezeli chodzi o camp - zazwyczaj odbieraja cie z samego lotniska...nastepnie spedzasz noc w jakims hoteliku (oni placa) i na drugi dzien dowoza na sam camp:) naprawde nie martw sie...ja doznalam szoku juz po przybyciu - chodzi mi o fatalne warunki meiszkaniowe (zywnosc wszedzie jest taka sama tzn. okropna, ale to akurat nie ma znaczenia gdzie jestes, oni jedza hamburgery, a do tego hamburgery) no i badz co badz zazwyczaj pierwszy tydzien to przygotowanie camp'u - np. ja musialam skopac bieznie, malowac ploty, domki....jak dla dziewczyny troche ciezko. A gdzie jest twoj camp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albert Re: camp america IP: *.icpnet.pl 10.06.03, 12:30 czesc mimi . jeszcze nic nie wiem na jaki camp wysłałem dok i teraz czekam na wize , jak ja dostane to wylatuje 24 czrwca do londynu i tam pewnie sie dowiem wszystkiego .byli z tobą na campie jacys polacy czy byłas sama? a jak z kasa płACĄ COŚ WIECEJ CZY TYLKO TO CO W UMOWIE? POZDROWIONKA MÓJ MEIL TO LINIU3@INTERIA.PL Odpowiedz Link Zgłoś