eres666 28.06.07, 21:40 teraz juz wiem dlaczego nikt tu nie pisze. wszyscy zapewne stoja/leza w kolejce przed sklepem apple'a na prince street. niech bedzie pochwalony apple, mac i ipod swiety. <rs> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ggigus apple shop na prince street? 29.06.07, 17:14 a to sie Prince cieszy all the critics love U in New York Odpowiedz Link Zgłoś
eres666 Re: apple shop na prince street? 29.06.07, 19:11 > a to sie Prince cieszy > all the critics love U in New York no dobrze. poddaje sie. moglabys wprost napisac co chcialas wyrazic? <rs> Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus hm 30.06.07, 16:41 ucieszylam sie jako fanka z prince streetw N. Y. i zacytowalam jego piosenke takie murgniecie okiem dla wtajemniczonych Odpowiedz Link Zgłoś
eres666 Re: hm 30.06.07, 19:15 ggigus napisała: > ucieszylam sie jako fanka z prince streetw N. Y. i zacytowalam jego piosenke > takie murgniecie okiem dla wtajemniczonych tylko, ze to jakby ten prince z ta prince, ma raczej torche malo wspolnego, ale apple store jako miejsce kultu na pewno mu by sie spodobalo. on lubi dewocjonalia i brainwash religijny. <rs> Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus Re: hm 30.06.07, 20:58 ze prince street wspolnego nic nie ma, domyslam sie oj lubi, lubi kazdy ma jakiegos swira, a malo kto tak ladnie spiewa Odpowiedz Link Zgłoś
eres666 Re: hm 30.06.07, 23:23 > kazdy ma jakiegos swira, a malo kto tak ladnie spiewa fakt. nieduza męścina, ale czasami ladnie zagra i zaspiewa. <rs> Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: iphone 01.07.07, 15:04 Telefon to telefon, na licha mi te dodatkowe swiecidełka? Odpowiedz Link Zgłoś
eres666 Re: iphone 01.07.07, 20:31 > Telefon to telefon, na licha mi te dodatkowe swiecidełka? no to po co w kolejce przed sklepem apple'a stales? co do telefonu, to nie jest byle jaki telefon, ale dosc orginalne i bardzo cwane rozwiazanie technologiczne i mam nadzieje, ze inne firmy wezma z nich przyklad, o ile nie sa bardzo obwarowane ograniczeniami patentowymi, ale ze pewnei sa wiec tylko nadzieja w chinczykach. chinczyk potrafi. <rs> Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: iphone 08.07.07, 05:50 no wlasnie.... moze ktos z Was ma takowy, nie wiem czy chciec na urodziny czy nie? jeszcze nie wiedzialam go na zywo, tydzien spaedzilam in the woods stad to spoznienie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eres666 Re: iphone 08.07.07, 06:44 nie mam i nie zamierzam miec, ale bawilem sie nim i zebralem troche info. wszystko zalezy czy masz cingular i czego oczekujesz od takiego urzadzenia. <rs> Odpowiedz Link Zgłoś
smiglostopy Re: iphone 09.07.07, 22:32 moje urodziny tez sie zblizaja:) na pewno nie bede chcial ajfona na prezent. po pierwsze, jest zdecydowanie za drogi. po drugie, nie ma gps'u. po trzecie mam juz ipod'a. do tego, zupelnie nie bylbym w stanie wykorzystac chyba najwiekszego bajeru, czyli ogladania filmow. za maly ekran jak dla mnie...no i nie jezdze metrem. Odpowiedz Link Zgłoś
eres666 Re: iphone 10.07.07, 03:38 smiglostopy napisał: > moje urodziny tez sie zblizaja:) > na pewno nie bede chcial ajfona na prezent. po pierwsze, jest zdecydowanie za > drogi. po drugie, nie ma gps'u. a jaki telefon ma GPS'a? <rs> Odpowiedz Link Zgłoś
smiglostopy Re: iphone 10.07.07, 16:52 niezbyt siedze w temacie, ale chyba niewiele. podobnie jak niewiele ma mozliwosc ogladania filmow. dla mnie po prostu jest malo funkcjonalny. gps zdecydowanie zrobilby go moim kandydatem do kupna, a tak zaoferowany mi zostal video i-pod z przyklejonym telefonem za $600... Odpowiedz Link Zgłoś
eres666 Re: iphone 10.07.07, 19:00 > niezbyt siedze w temacie, ale chyba niewiele. chyba zaden z wyjatkiem jakis hybryd, ktore sa PDA z przyklejonym telefonem. > podobnie jak niewiele ma > mozliwosc ogladania filmow. nie wiem kto wpadl na tech chory pomysl zeby ogladac filmy na takim sprzecie. znaczy sie wiem kto i dlaczego, ale nadal pomysl chory. > dla mnie po prostu jest malo funkcjonalny. gps zdecydowanie zrobilby go moim > kandydatem do kupna, a tak zaoferowany mi zostal video i-pod z przyklejonym > telefonem za $600. poczekaj za 20 lat. verizon bedzie mial w ofercie iphona. bedziesz mial w nim i GPSa na dzien dobry za 10$ na miesiac albo 3$ dziennie. <rs> Odpowiedz Link Zgłoś