Gość: ilona IP: *.otenet.gr 02.07.03, 17:38 CZY MOZE KTOS BYJ,JAK TAM SIE ZYJE CZY DROGO,OGOLNIE JAKI KLIMAT ,CO Z PRACA I MIESZKANIEM ....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janek Re: RAPID CITY DAKOTA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.03, 15:59 zadupie jakich mało, ale i tak jedno z większych w Dakocie. Nie wiem co z robotą, byłem tam na wakacjach przez 1 dzien ;) Ale pewnie robota jest. Przygotuj sie na szok - tam jest wieś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: RAPID CITY DAKOTA IP: *.creighton.edu 13.07.03, 20:36 Jezeli chcesz cos wiedziec o Rapid City to napisz do mnie. mariusz1978@hotmail.com Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinka Re: RAPID CITY DAKOTA IP: *.rasserver.net 30.07.03, 17:18 Bylam tam z mezem w zeszlym roku. Okolica piekna, ale jak sie tam zyje nie wiem... W tym roku natomiast bylam gdzie indziej. W Arozina. I ... najpiekniejsze miasteczko pod sloncem to Flagstaff - klimat super, wilgotnosc w normie i do tego przepiekne swierki, jodly i brzozy! Myslimy o tym, zeby sie tam przeprowadzic... Odpowiedz Link Zgłoś
100-krotka1 Re: RAPID CITY DAKOTA 03.08.03, 00:44 Gość portalu: alinka napisał(a): > Bylam tam z mezem w zeszlym roku. Okolica piekna, ale jak sie tam zyje nie > wiem... > W tym roku natomiast bylam gdzie indziej. W Arozina. I ... najpiekniejsze > miasteczko pod sloncem to Flagstaff - klimat super, wilgotnosc w normie i do > tego przepiekne swierki, jodly i brzozy! > Myslimy o tym, zeby sie tam przeprowadzic... A zwiedzilas Sedone???????????? Przejedz sie droga z Flagstaff do Sedony..zwisajace kamienie i rzeka po drugiej stronie drogi...cudo natury. Niestety alergia nie pozwala mi na przeprowadzke w tamte okolice :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: split Re: RAPID CITY DAKOTA IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 03.08.03, 01:19 Gość portalu: ilona napisał(a): > CZY MOZE KTOS BYJ,JAK TAM SIE ZYJE CZY DROGO,OGOLNIE JAKI KLIMAT ,CO Z PRACA > I MIESZKANIEM ....... Nie dla Polaka z Polski , Zimy ciezkie !!! Odpowiedz Link Zgłoś