kaskahh 20.11.07, 17:19 czy moglby kots polecic cos sprawdzonego? bylabym wdzieczna bardzo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: San Francisco NOCLEG IP: *.adsl.alicedsl.de 20.11.07, 19:37 Czesc, bylem w wrzesniu, spalem w La Luna Inn (2599 Lombard St San Francisco, CA 94123) niedaleko do Golden Gate Bridge i super polaczenie do Downtown (autobusem 30) Bilet 1,50 $ w jedna strone. Jeden nocleg w La Luna Inn mniej wiecej 90$. I bardzo latwo go znalesc bo lezy przy drodze nr 101. Tu mozesz znalesc cos ciekawego!!! www.tripadvisor.com Pozdrowienia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaskahh Re: San Francisco NOCLEG 22.11.07, 18:47 dzieki, ale myslelisym o czyms ciut tanszym jestesmy kilka nocy w 2 osoby, potem hawaje, wiec dolar do dolara... szukam dalej Odpowiedz Link Zgłoś
kararepa Re: San Francisco NOCLEG 22.11.07, 19:01 Kochaniutka, dlaczego nie okreslisz limitu ceny do ktorej mozesz nocowac i pozwalasz nam zgadywac a pozniej krecisz nosem. Nie prosciej byloby wpisac do www.google.com haslo >hostels in San Francisci<. Hosteli nie ma co sprawdzac. Ich zaleta jest taniosc. Odpowiedz Link Zgłoś
kaskahh Re: San Francisco NOCLEG 22.11.07, 23:15 kochaniutka kalarepo nie krece nosem, ladnie podziekowalam i napisalam, ze szukam dalej co tez caly czas czynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malyzna Re: San Francisco NOCLEG IP: *.lanet.net.pl 23.11.07, 10:31 byl juz taki watek na tym forum, calkiem niedawno. polecalam hostel ELEMENTS, zreszta nie tylko ja. proponuje go odkopac po prostu, bedzie tam kilka propozycji, pozdrowki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: San Francisco NOCLEG IP: *.pronet.lublin.pl 25.11.07, 21:34 SF jest bardzo drogie, jesli szukasz motelu ** to musisz liczyc 80$ za pokoj , cokolwiek na lombardz street bedzie dobre, jest to spokojna dzielnica i szybckie polaczenie do centrum i nad wybrzeze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: San Francisco NOCLEG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.07, 23:19 Amsterdam Hostel na Taylor Street. To ulica ktora odchodzi w gore od Market St. jakies 300 metrow od Powell Station. Trzeba isc pod gore jakies 5 przecznic, po lewej stronie. Nocleg $22 przy rezerwacji internetowej i 26 na miejscu. Spedzilem tam 5 nocy, jest bezpiecznie, net za darmo, wszedzie blisko, na sniadanie gofry (ilez tego mozna jesc!). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
gajdemar Re: San Francisco NOCLEG 26.11.07, 21:56 Ja polecam, żebyś jednak zatrzymał się na przedmieściach w motelu. Jest oczywiście rozwiązanie dobre dla tych co mają wynajęty samochód ale zawsze jest taniej, a SF jest naprawdę pełne niespodzianek. ZObacz sam www.navigeo.net/album/krzysztof-palka/san-francisco-w-24h i zdaj relację. Jeśli znajdziesz coś ciekawego to napisz, gdzie się zatrzymałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maksi King Re: San Francisco NOCLEG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 23:19 Zawsze możesz poszukać jakiegoś Travellers Lodge czy innego budgetowego motelu - my nocowaliśmy jakiś czas temu, o ile dobrze pamiętam to za pokój 4 osobowy (dwa łóżka) płaciliśmy 60$ czyli wychodzi po $15 za osobę. Jak na San Francisco to naprawdę tanio. A ten link co kolega podał.. hyhy tak bywa, też kiedyś zdarzyło mi się spać w samochodzie niedaleko golden gate, po zdjęciach to nie wiem przypadkiem, czy nawet nie na tym samym parkingu :D Odpowiedz Link Zgłoś
kaskahh Re: San Francisco NOCLEG 07.12.07, 11:26 Dziekuje wszystkim za podpowiedzi, sczzegolnie spodobal mi sie polecany: Amsterdam Hostel na Taylor Street, jednak strona mowi, ze w tym czasie nie ma miejsc zarezerwowalismy w ostatecznosci przez booking.com: 1. Geenwich Inn 2. Union Square Plaza Hotel nasza przygode moge opisac dopiero w marcu pzdr.kaska Odpowiedz Link Zgłoś