kobraluca 25.04.08, 15:02 wyczytalam na Niemowleciu,ze dziewczyny daja dzieciom melise przed spaniem i rzadziej sie budza. Czy ktoras z Was probowala? Jesli tak to z jakim skutkiem? U nas sa pobudki co godzine w nocy, szukam jakiegos sposobu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatamc Re: melisa przed spaniem 25.04.08, 16:06 ja dawalam , ale nie duzo i nie czesto. Na poczatku melisa pomagala ( u nas na placz, nie na sen. Musialam jej cos dac, bo byla strasznie rozdrazniona przez reflux). Mozesz podac i zobaczyc czy jest lepiej. Napewno jak nie przedawkujesz, to krzywdy nie zrobisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobraluca Re: melisa przed spaniem 25.04.08, 17:26 to ile mam dawac,zeby nie przedawkowac? Odpowiedz Link Zgłoś
wrzesien2007 Re: melisa przed spaniem 25.04.08, 19:17 Kochana, a karmisz jeszcze piersia? bo jesli tak to moze Ty zazywaj, nie bedzie tak bezposrednio jak w przypadku gdybys podala dziecku. Ja zazywam wyciag z melisy lub cherbatke (2 saszetki w jednym kubku) lub wyciag 5-10 ml, na noc i jakos jest coraz z Malym lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobraluca Re: melisa przed spaniem 25.04.08, 23:08 karmie i zamierzam jeszcze pokarmic. Masz racje, sprobuje najpierw pic, jak nie zadziala wtedy dam bezposrednio malemu Odpowiedz Link Zgłoś