Gość: fonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 15:10 Czy ktos moze udzielic mi info. o szkolach dla cudzozmiemcow w ktorych mozna uczyc sie ang. lub ewent.o kursach/cenach. dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hmmm Re: SZKOLA - TORONTO IP: *.oswiecim.sdi.tpnet.pl 20.10.03, 21:12 Polecam firmę AS School fo English z Józefowa, ogranizują kursy języka angielskiego m.in. w Toronto. Byłem, sprawdziłem, jestem zadowolony. Adres: www.asenglish.xo.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nemo Re: SZKOLA - TORONTO IP: 5.2.1R1D* / *.mtnk.rnc.net.cable.rogers.com 21.10.03, 04:08 Algonquin College w Ottawie ma dosc dobry poziom: elearning.algonquincollege.com:81/international/a4.htm elearning.algonquincollege.com:81/international/h1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: Szkola - Toronto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.13, 16:10 Mają nowy adres www.asenglish.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spowolnienie Grzebanie w archiwach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.13, 17:04 Muniek, masz zaleglosci, odpowiadasz na post sprzed 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś