renae 12.02.09, 16:50 My z malzonem nie ale z tej okazji ze mam urodziny w Lincolna to i tak troche poswietujemy w sobote. Zycze wszystkim udanego weekendu no i serwuje tort dla wszystkich foremek:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneta05 Re: swietujecie valentines day 12.02.09, 16:54 no to wszystkiego najlepszego!!! a wracajac do pytania to w czasach "przed dzieckiem" swietowalismy i bylo bardzo przyjemnie a teraz to nie za bardzo mamy czas i sily na jakies szumne celebrowanie. Co prawda w tym roku to sobota, ale nie wiem czy bede miala energie na wymyslanie czegos... Odpowiedz Link Zgłoś
renae Re: swietujecie valentines day 12.02.09, 18:16 Dzieki Aneta No tak z tym czasem to u nas tak samo. My mamy corke 7-mcy i nie daje sie nam ponudzic:) Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: swietujecie valentines day 12.02.09, 20:14 ja myslalam ze nie swietujemy, ale wczoraj dowiedzialam sie ze nowe opony w moim samochodzie to wlasnie z tej okazji :O ach jak romantycznie LOL Odpowiedz Link Zgłoś
jummymami Re: swietujecie valentines day 13.02.09, 20:43 oj edytkus moj m wlasnie pojechal z moim autem wymienic olej ;) mam cicha nadzieje ze mi tez cos takiego nie powie... ;) bede cicho i o nic pytac nie bede dotyczacego jutra ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: swietujecie valentines day 14.02.09, 04:20 u nas romantyki w mezowskim wydaniu ciag dalszy, bylismy dzisiaj w kinie, tuz przed seansem uslyszalam Happy Valentine's Day a widzielismy... Friday the 13th :O Odpowiedz Link Zgłoś
jummymami Re: swietujecie valentines day 14.02.09, 16:01 edytkus cool, my wczoraj jak jechalismy autem to widzialam ten tytul filmu i dzis wlasnie mamy na niego isc ;), jaki byl? Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: swietujecie valentines day 14.02.09, 16:51 nawet nawet, ale czego mozna sie spodziewac po takich filmach: duzo golizny, sexu i podrzynanych gardel. W miare szybko zlecial, trzymal w napieciu i mial kilka momentow gdy widownia podskoczyla na krzeslach, w kazdym razie spelnil moje oczekiwania co do tytulu i nie byl tak krawo-oblesny jak texas chainsaw massacre (chociaz pare momentow mial). Odpowiedz Link Zgłoś
edytais Re: swietujecie valentines day 13.02.09, 07:01 Nie. Bedziemy calutki dzien w samochodzie z trojka dzieci.... bardzo nieromantycznie. Bede sie bardzo cieszyla jesli pojdzie gladko i bez wiekszych problemow. Bedziemy wracac do domu. Wlasnie spedzilismy 12 godzin za kierwownica. Wyjechalismy z domu 8:30 rano i bylismy hotelu po 20. Walentynki beda nieciekawe dla calej rodziny :((( Odpowiedz Link Zgłoś
parasol-ka Re: swietujecie valentines day 13.02.09, 03:39 Ja zawsze dostaje od meza czekoladki, bukiet kwiatow i kartke. Poza tym nic szczegolnego nie robimy. Odpowiedz Link Zgłoś
bozena73 Re: swietujecie valentines day 13.02.09, 18:32 A moj synek juz dzisiaj swietuje, poszedl do przedszkola obladowany sercami z czekolady ktore je da dla swoich walentynek a ma ich tam kilka lacznie z najukochansza Pania Asia :-) Maja dzisiaj pijama party wiec na pewno bedzie sie dobrze bawil :-) A my jutro spedzimy ten dzien na stoku na nartach :-) a wieczorem razem z przyjaciolmi przy winku i placuszkach z jablkami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
renae Re: swietujecie valentines day 14.02.09, 05:55 ale fajnie, walentynki na nartach. Nam tez by sie taki wyjazd przydal dawno nie bylam, a chetnie bym se pojezdzila.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
jummymami Re: swietujecie valentines day 14.02.09, 16:03 ano niezly pomysl, narty na V ;) milej jazdy ;) Odpowiedz Link Zgłoś