magdamajewski 26.08.09, 21:48 mam nadzieje ze wszystko ok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozena73 Re: czy ktos wie jak tam Aneta i synek? 26.08.09, 21:56 Juz sa w domu...w niedziele malutki zostal wypisany ze szpitala.. mam nadzieje ze Anetka dopisze wiecej szczegolow :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
magdamajewski Re: czy ktos wie jak tam Aneta i synek? 26.08.09, 21:58 no to niech teraz rosnie zdrowo ! Odpowiedz Link Zgłoś
marthas Re: czy ktos wie jak tam Aneta i synek? 27.08.09, 05:12 Tez wlasnie o nich myslalam. To wspaniale, ze sa juz w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
agnihope Re: czy ktos wie jak tam Aneta i synek? 27.08.09, 05:27 Pisala ze psychicznie slabiutko,mam nadzieje ze hormonki sie ustabilizowaly i wszystko jest OK...A Maluszek rosnie zdrowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta05 Re: czy ktos wie jak tam Aneta i synek? 27.08.09, 17:19 jestem, jestem i dziekuje za pamiec jakos sobie radzimy w domu i przystosowalismy sie juz do nowej rzeczywistosci ale niestety mamy problem bo Michalek ma infekcje ktora powstala w raczce gdzie mial kroplowke. Smarujemy kremem, podaje mu silny antybiotyk ale jesli nie przejdzie albo pojawi sie temperatura to czeka nas z powrotem szpital. Moja pediatra zdziwila sie, ze go wypisali ze szpitala z ta rana ktora jeszcze nie byla zagojona. Tak wiec dodatkowy stres ale mam nadzieje, ze wyleczy sie antybiotykiem i cieplymi kompresami i ominie nas szpital. Poza tym odciagam pokarm bo jeszcze nie umie ssac z piersi i jest to strasznie wykanczjace czasowo i emocjonalnie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: czy ktos wie jak tam Aneta i synek? 27.08.09, 17:40 moge spytac ile maly ma? bo chyba wczesniakiem sie urodzil tak? trzymam kciuki i jestem pewna ze bedzie juz z gorki, a karmieniem piersia sie nie przejmuj, odciagaja poki dajecie rade. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta05 Re: czy ktos wie jak tam Aneta i synek? 27.08.09, 19:28 wespuczi napisała: > moge spytac ile maly ma? > urodzil sie 8 lipca ale termin mialam na 29 sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
klaudona Re: czy ktos wie jak tam Aneta i synek? 29.08.09, 18:00 Mam nadzieje, ze wszystko szybko sie unormuje i bedziecie mogli w koncu nacieszyc sie soba. Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: czy ktos wie jak tam Aneta i synek? 29.08.09, 20:20 kochany... bedzie dobrze, szybko nadrobi zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
agnihope Re: czy ktos wie jak tam Aneta i synek? 30.08.09, 10:04 niech Malusi szybko wraca do zdrowia i Ty tez dbaj o siebie.Postaraj sie przystawiac Misia do piersi jak jest glodny a potem dawac mu mleko sciagniete...Rob tak czesto ...jesli nie pomoze to skontaktuj sie z lactation consultant(przy kazdej porodowce) i popros o aparacik do nauki przyssawania sie.Jest to smieszne urzadzenie ktore pomoglo kilku matkom ktore znam...Niestety moja Misia aparacik zignorowala totalnie i musialam sciagac pokarm prawie do 7 miesiecy(ufff)Ale chlopcy ponoc szybciej sie dostosowywuja ,Szkoda zebys stracila pokarm:(jest herbatka mlekotworcza jak zechcesz to Ci podam nazwe.Zycze zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
alexls Re: czy ktos wie jak tam Aneta i synek? 30.08.09, 16:09 Anetko! Z sukcesem zakonczyla sie moja batalia o karmienie bezposrednio z piersi mojego Synka. Jesli bedziesz chciala zawalczyc to daj znac - postaram Ci sie opisac jak nam sie to udalo:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
aneta05 Alexls 31.08.09, 01:02 alexls napisała: > Anetko! Z sukcesem zakonczyla sie moja batalia o karmienie > bezposrednio z piersi mojego Synka. Jesli bedziesz chciala zawalczyc > to daj znac - postaram Ci sie opisac jak nam sie to udalo:) > Pozdrawiam! bardzo prosze o wskazowki Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
alexls Re: Alexls 31.08.09, 02:24 Wyslalam list na gazetowego - prosze daj znac czy doszedl:) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta05 Re: Alexls 31.08.09, 04:02 alexls napisała: > Wyslalam list na gazetowego - prosze daj znac czy doszedl:) dziekuje, odpisalam Odpowiedz Link Zgłoś
klaudona Re: Alexls 31.08.09, 04:27 Czy to moze fenugreek? www.kellymom.com/herbal/milksupply/fenugreek.html Ja to bralam ale trudno powiedziec czy pomoglo czy po prostu produkcja sama z siebie byla wystarczajaca dla potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
jasti Re: Alexls 09.09.09, 02:05 Malemu duzo zdrowka zycze, a Tobie anetko wiary. Moja starsza corka urodzila sie 7 tygodni wczesniej, pokarm sciagalam przez rowny miesiac, ale mala i tak caly czas przystawialam do piersi, zaczela ssac dokladnie skonczyla miesiac, Wam tez sie uda, nie poddawaj sie, jak masz jakies pytania to sie nie krepuj. Sciskam mocno. Odpowiedz Link Zgłoś