Dodaj do ulubionych

Prosze o pomoc

IP: *.153.101.84.rev.sfr.net 04.06.11, 19:51
w znalezieniu urokliwego hotelu w Bretanii nad oceanem lub gdzuekolwiek we Francji w pobluzu jeziora. Jesli ktos z Was byl w takim miejscu i ma sprawdzone , ze warto nawet troche drozej zaplacic , to prosze o namiary.
Obserwuj wątek
    • felinecaline Re: Prosze o pomoc 04.06.11, 22:38
      Zobacz tutaj:
      www.kerbeuz-escapia.fr
      albo:
      kerbeuz-blogs.capfrance.com
      Maz byl tam w zeszlym roku, wrocil bardzo zadowolony.
      • felinecaline Re: Prosze o pomoc 04.06.11, 22:49
        Mam problem z wejsciem na wytowane ponizej strony, ale moze sprobuj tu:
        kerbeuz.blogs.capfrance.com/
        • Gość: ewa Re: Prosze o pomoc IP: *.153.101.84.rev.sfr.net 07.06.11, 15:20
          Dzieki feline , lecz Kerbeuz to nie to , czego szukam-to jest raczej wioska wakacyjna. Mnie chodzi o urokliwe spokojne miejsce nad woda, wsrod zieleni i z dobra restauracja Maz jest po ciezkiej operacji i nie ma mowy o wspinaczkach czy innych wyczynach sportowych. Bede wdzieczna za wszelkie sugestie.
          • felinecaline Re: Prosze o pomoc 07.06.11, 16:15
            Trudno, postaram sie znalezc Ci cos odpowiedniejszego. Chociaz w Ker'ze bylyby warunki do takiego odpoczynku , na miejscu jest kryty basen, mozliwosc thalasso. Swietne wyzywienie.
            Ale poszukam gdzies "nizej".
            Skad piszesz? Polska czy Francja?
            • Gość: ewa Re: Prosze o pomoc IP: *.153.101.84.rev.sfr.net 07.06.11, 16:57
              Francja , banlieue perisienne
              W Ker neci dobra kuchnia , ale obawiem sie halasu wioski letniskowej
              Szukaj , szukaj , odwdziecze sie wdziecznoscia:-)
              • felinecaline Re: Prosze o pomoc 07.06.11, 19:52
                Ja specjalnie nie nalegam na Ker, nie mam w tym naprawde zadnego interesu, ale malzon wciaz spiewa hymny pochwalne, podobno jest spokojnie, oprocz glownego budynku sa bungalowy, ktore moze daja wiecej intymnosci niz budynek glowny.
                Tyle, ze Kicur byl tam po glownym sezonie turystycznym i trudno mi sadzic, jak z tym spokojem jest w pelni wakacji.
                Ale tu masz 3 inne mozliwosci:

www.hotellerieurope.com/
                fr.franceinns.com/bretagne/finistere/quimper/chambre-d-hote/la-ferme-hizou.htm
                fr.franceinns.com/bretagne/finistere/brest/chambre-d-hote/au-nid-d-iroise.htm

• 184l Re: Prosze o pomoc 08.06.11, 00:08
                  Otoz to: poza sezonem wiele miejscowosci jest urokliwych . Inaczej sie jawia w sezonie.
                  Unizenie dygam w podziekowaniu za pozostale wskazowki .
    • Gość: zibid Re: Prosze o pomoc IP: *.olsztyn.mm.pl 07.06.11, 20:26
      Polecam
      www.mission-catholique-polonaise.net/Domy/dinard.htm
      Polska Willa w Dinard - 2 minuty od plaży
      Rewelacyjne miejsce, piękna okolica, mało turystów, byłem - naprawdę warto

Można spróbować potargować się z ceną.

Polecam
      • 184l Re: Prosze o pomoc 08.06.11, 00:18
        Dziekuje , lecz to nie dla nas.
      • Gość: gosc Re: Prosze o pomoc IP: 124.189.50.* 12.06.11, 01:02
        miejsce moze i urokliwe, ale nie odpisuja na emaile. niewiadomo wiec, czy mozliwosc noclegow realna. tak to bywa z polskimi organizacjami, nie mozna na nich polegac.
        • Gość: zibid Re: Prosze o pomoc IP: *.olsztyn.mm.pl 12.06.11, 20:39
          Proponuje dzwonić - jak pamiętam dom prowadzą starsi ludzie i może z internetem być gorzej.
          Ja byłem 3 lata temu - noclegi są na zasadach hotelowych, beż żadnych religijnych naleciałości.
          dobra miejscówka - region wspaniały.

Pozdrawiam
          • Gość: gosc Re: Prosze o pomoc IP: *.mqzl1.ken.bigpond.net.au 13.06.11, 01:23
            dziekuje za informacje i za rekomendacje :)
            niewygodnie jest mi dzwonic ;) z powodu roznicy czasowej - mieszkam w Australii. starszych osob lepiej nie dyskryminujmy, zwykle sobie radza z compem na rowni z mlodszymi. skoro prowadza biznes, to zobowiazuje ;)
            sprobuje wyslac zapytanie raz jeszcze, bo zatrzymamy sie we Francji pod koniec sierpnia, wybieramy sie obejrzec Abbey na Mont Saint Michel.
            • Gość: zibid Re: Prosze o pomoc IP: *.olsztyn.mm.pl 15.06.11, 22:21
              Ja nie dyskriminuje - ale wiem, że w tym przypadku tak jest - przerabiałem to
              Abbey na Mont Saint Michel - rewelacja
              kilka moich zdjęć możesz obejrzeć tu:

obiezyswiat.org/index.php?gallery=5905

z Dinard gdzie jest dom:

obiezyswiat.org/index.php?gallery=10858
              a okolice masz tu:
              obiezyswiat.org/index.php?gallery=5294
              obiezyswiat.org/index.php?gallery=10161
              obiezyswiat.org/index.php?gallery=5060
              Pozdrawiam

• ulciaahoj Re: Prosze o pomoc 13.06.11, 14:18
      polecam Roscoff lub Huelgoat
      • Gość: ewa Re: Prosze o pomoc IP: *.153.101.84.rev.sfr.net 17.06.11, 19:09
        Juz zarezerwowalam pokoj w Perros-Guirec w hotelu Castel Beau Site . Czy to dobry wybor?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka