Dodaj do ulubionych

lotnisko Beauvais

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.12, 21:48
Bardzo proszę o wskazówki jak szybko i tanio dojechać z lotniska do hotelu CAMPANILE ROISSY LE MESNIL AMELOT. Dodam jeszcze, że będą podróżowały dwie osoby.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • tomekza Re: lotnisko Beauvais 15.04.12, 22:19
      Gość portalu: rolnik37 napisał(a):

> Bardzo proszę o wskazówki jak szybko i tanio dojechać z lotniska do hotelu CAMP
      > ANILE ROISSY LE MESNIL AMELOT. Dodam jeszcze, że będą podróżowały dwie osoby.
      > Pozdrawiam.

Jeśli będziecie krótko w Paryżu, to być może najtaniej (a na pewno najszybciej) wyjdzie wypożyczenie samochodu na lotnisku. Przelicz sobie dokładnie ile zapłacisz za wypożyczenie (przez któregoś z agregatorów - autoeurope, argus), dodaj benzynę (ok. 1,7-1,8 e/litr), opłaty za autostradę (na odcinku Beauvais - Paryż jest jakiś krótki płatny odcinek, za 4 euro chyba), dodaj parking przy hotelu... I porównaj z busem do miasta, metrem/kolejką do hotelu.
      Przy 4 osobach i 3 dniach przejazd w jedną stronę busem/metrem/rerem do hotelu pod Paryżem był sporo droższy niż wypożyczenie auta na 3 dni z paliwem i parkowaniem w hotelowym parkingu.
      T.
      --
      Nasze podróże
      • Gość: rolnik37 Re: lotnisko Beauvais IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.12, 09:28
        Bardzo dziękuję i pozdrawiam.
    • c_x_v Re: lotnisko Beauvais 16.04.12, 09:02
      Chciałam Ci napisać że trzeba być naprawdę śmierdzącym leniem, żeby nie chciało się nawet przejrzeć pierwszej strony forum na której znajduje się już odpowiedź na to pytanie...
      Ale potem sprawdziłam lokalizację podanego przez Ciebie hotelu i zaczęło dręczyć mnie pytanie... po co rezerwować hotel na totalnym zad...piu z zupełnie przeciwległej strony miasta, przy lotnisku, po czym lecieć na inne lotnisko? o_O
      • Gość: rolnik37 Re: lotnisko Beauvais IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.12, 09:44
        Liczy się przede wszystkim ekonomia, na wybór lotniska i hotelu zupełnie nie miałam wpływu - wyjazd służbowy. życzę miłego dnia! M.
        • c_x_v Re: lotnisko Beauvais 16.04.12, 09:48
          No to Cię ładnie urządzili ;) Niestety prawda jest taka że czasami to coś zaoszczędzi na hotelu wydaje się na czas i dojazdy ;)
    • Gość: Alice Re: lotnisko Beauvais IP: *.play-internet.pl 01.05.12, 22:39
      Z lotniska wszyscy praktycznie biorą autbobus za 15 euro w jedną stronę do Porte Maillot. Dalej metrem, bo najtaniej i najszybciej.
      • jakanu Re: lotnisko Beauvais 07.08.12, 09:55
        Bilet lotniczy do Beauvais aktualnie można kupić za 9 zł, a dojazd do Paryża kilka razy droższy :)
        • Gość: xyz Re: lotnisko Beauvais IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.12, 18:10
          Tak , tylko czy napewno ten lot się odbędzie ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka