Dodaj do ulubionych

a bilety od firmy LEKIER?

IP: *.warszawa.vectranet.pl 08.05.12, 10:46
Witam!
Czy ktoś z Państwa kupował bilety do parków rozrywki (Disney, Asterix) za pośrednictwem tej strony?
Mają niezłe ceny przy zapłacie karta kredytową i odbiorze osobistym w Muzeum Perfum w Paryżu. Firma Lekier ma różne opinie, ciekawa jestem, czy można im zaufać w kwestii zakupu biletów.
Obserwuj wątek
    • Gość: milka Re: a bilety od firmy LEKIER? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.12, 13:09
      Nie wydaje mi sie aby ceny były rewelacyjne. 46 euro przy 35 euro we FNAC z mozliwoscia wydruku biletu w domu.Zadna rewelacja.
      • Gość: A. Re: a bilety od firmy LEKIER? IP: *.warszawa.vectranet.pl 08.05.12, 14:33
        Ale np. bilet łączony na Disneya i Asterixa za 65 e już się opłaca.
        Może ktoś jednak miał z nimi kontakt?
        • Gość: Kasia z Paryza Re: a bilety od firmy LEKIER? IP: *.w82-127.abo.wanadoo.fr 09.05.12, 12:13
          Witam,

Mieszkam juz dosc dlugo w Paryzu i znam dobrze ta firme. Korzystalam z ich uslug juz kilka razy bo czesto do mnie przyjezdza rodzina oraz przyjaciele z Polski.
          Musze przyznac ze bilety zakupionie u Lekiera oplacaja sie. Niektore sa drozsze niz we Fnac to prawda. We Fnac sprawdzalam i te bilety sa datowane i nie na wszystkie dni tygodnia. Do tego, bilet elektroniczny nie jest biletem z ktorym sie od razu wchodzi do obiektu, trzeba czekac w kolejce i zamienic bilet na normalny.
          Transfery sie tez bardzo oplacaja. Sa w normalnych cenach, tansze od taksowek, z obsluga polsko jezyczna i bardzo mila. podaje link :
          www.lekierfrance.com/act-fp_id-175_lg-PL_currency-eur.html
          Korzystalam tez z tak zwanej Panoramy Paryza i z audioguidow po Polsku.
          Panorama jest wykonywana podczas odbioru z lotniska do hotelu. Mozna ja wykonac z przewodnikiem lub z audioguidem (taniej). Moi rodzice byli zachwyceni, trzeba przyznac ze historia Paryza jest bardzo dluga a przewodnikowi udalo sie mowic na temat i nie zanudzac.
          Lekier ma tez audioguidy po Polsku na poszczegolne obiekty w Paryzu tak jak Katedra Notre Dame, Luwr i Bazylika Sacré Coeur. Korzystalam z wszystkich, sa o wiele tansze niz przewodnik i mozna chodzic po obiekcie swoim rytmem.
          Po prostu z lekierem jest latwiej z wszystkim. Wydaje mi sie ze nie ma na stronie tych audioguidow jeszcze, ale wystarczy napisac do nich maila. To nie jest duza firma i chyba dlatego kontakt z klientem jest tak dobry. Teraz mam nawet znizki z nimi :)
          Voila! jak mowia Francuzi
          Mam nadzieje ze sie nie rozgadalam i pomoglam
          Pozdrawiam
          • Gość: Milka Re: a bilety od firmy LEKIER? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.12, 18:42
            Widac ze nie do końca sprawdziłaś wszystko we FNAC.
            Mozna u nich kupić bilety na konkretny dzień jaki Ci pasuje lub na dowolny dzień bez oznaczenia konkretnej daty.
            Nie jest prawdą ze bilety sa nie na wszystkie dni tygodnia.
            Rowniez nie jest prawdą ze z biletem FNAC trzeba stać w kolejce przed Parkiem po właściwy bilet.
            Gdy ja byłam w Paryzu bilety odebrałam we FNAcu na Polach Elizejskich. Z tymi biletami wchodziliśmy bezpośrednio do Parku.
            Obecnia za opłatą bodajze 0.5 euro kupujac bilet we FNAC mozna bilet wydrukować w domu i rowniez z tym biletem wchodzi się bezposrednio do Parku.
            forum.gazeta.pl/forum/w,20573,129300118,135665020,Re_do_anitka_71_bilety_sa_do_wydrukowania_w_dom.html
            Twoj wpis jak dla mnie jest jakby sponsorowaną przez w/w firmę ofertą. Osobiscie nie mam nic przeciwko takim wpisom ale jezeli wpisy wprowadzają w błąd to jest to bardzo nie uczciwe i zamiast reklamy dla firmy - przynajmniej mnie odstraszają.

Jezeli ma byc to reklama to niech bedzie uczciwa.
            • Gość: Kasia z Paryza Re: a bilety od firmy LEKIER? IP: *.w82-127.abo.wanadoo.fr 10.05.12, 10:47

Moze sie cos z zmienilo we Fnacu. Czesto u nich kupuje bilety na koncerty lub na teatr i musze czekac przy kasie zeby zamienic bilety.
              Przykro mi ze wyglada to jak reklama bo nie jest.
              Jestem po prostu zadowolona z ich swiadczen i sie troche rozgadalam na ich temat.
    • Gość: KW Re: a bilety od firmy LEKIER? IP: *.warszawa.vectranet.pl 09.05.12, 23:01
      Ja ze znajomymi kupiliśmy cały pakiet świadczeń i naprawde sie oplacalo. Milo i bez komplikacji :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka