Gość: Marta IP: *.opaltelecom.net 29.07.12, 16:23 Czy byl tam ktos z Was?Warto sie wybrac bedac w Bretanii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Facet Re: Oceanopolis Brest IP: *.chelmno.mm.pl 29.07.12, 17:32 Witaj-cie Widzialem w tym roku Oceanopolis w La Rochelle: robi ogromne wrazenie. To w Brest jest podobno bardziej rozbudowane. Nie ma co sie dziwic, poniewaz Brest "morska" potega jest. Zapewne doznasz wiekszych wrazen niz ja w La Rochelle. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Oceanopolis Brest IP: *.as13285.net 30.07.12, 11:54 Dziekuje serdecznie za informacje. Pozdrawiam.Marta Odpowiedz Link Zgłoś
ruella Re: Oceanopolis Brest 30.07.12, 16:27 Warto, warto. 4 tematyczne pawilony (na mnie największe wrażenie zrobił tropikalny), wszystkie w eleganckiej oprawie że tak powiem. Drogo (17 euro), ale nie są to pieniądze wyrzucone w błoto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Oceanopolis Brest IP: *.pl 12.04.13, 21:51 na prawdę warto, bardzo piękne miejsce moje dzieciaczki były zachwycone. POLECAM:) POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś