Dodaj do ulubionych

Hotel Vicq D'azir

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 08:56
22 września lecimy do Paryża liniami SkyEurope. Nocować będziemy w hotelu
Vicq D'Azir na ulicy o tej samej nazwie w 10 dzielnicy. Czy ktoś nocował już
w tym hotelu i może podzielic się ze mną wrażeniami? W której strefie metra
znajduje się 10 dzielnica, bo nie bardzo wiemy jaka kartę wykupić na tydzień
pobytu.
Obserwuj wątek
    • Gość: bylam Re: Hotel Vicq D'azir IP: *.w81-251.abo.wanadoo.fr 15.09.06, 09:11
      bylam tam niedawno,koniec sierpnia.Okropnie smierdzialo chlorem w
      pokoju.Czysto-dzieki temu chlorowi.Pokoj 2 osobowy,lazienka za firanka,kibelek z
      elektrycznym spuszczaniem wody-halasliwe.W nocy ktos przyjechal do pokoju
      obok-to tez bardzo bylo slychac.Ale jak na Paryz cena+ usytuowanie swietne.
      • Gość: mpk Re: Hotel Vicq D'azir IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 07:46
        Czyli nie jest źle. A czy mogłabyś jeszcze co napisać o karcie na komunikację
        miejską? Na ile stref wykupić i jaką? Mam pytanie odnośnie ceny za pokoj. Nam
        gość przez telefon powiedział 36 EUR za pokój bez łazienki.
        • Gość: bylam Re: Hotel Vicq D'azir IP: *.w86-211.abo.wanadoo.fr 18.09.06, 08:17
          Placilam 44 euro za pokoj z lazienka.
          Wydaje mi sie,ze to 1 strefa.Takie rzeczy najlepiej sprawdzac na ratp.fr.
          Na stronie glownej wejdz w "Trouver un lieu".Zaznacz adres,wpisz adres
          hotelu-pokaze ci sie mapka.Mozesz zmieniac skale.Jak "pojedziesz" strzalka w
          gore i na prawo pokaze ci sie brazowa granica strefy 1-2.Na jezdzenie metrem
          chyba wystarczy 1-2,moze 1-3.Nie wiem jakie macie plany.Milej zabawy!
          • Gość: mpk Re: Hotel Vicq D'azir IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 12:18
            Dziękuje za pomoc, mam nadzieję, że wyjazd będzie udany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka