Dodaj do ulubionych

Tani nocleg w Paryżu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 20:42
Hej:)
Możecie mi pomóc? Macie jakies sprawdzone miejsca w Paryżu, gdzie można
przenocować za rozsadna cene? Jakies schronisko młodzieżowe,cos w tym
stylu...adres i/lub telefon mile widziane :) Dzieki za odpowiedzi!
Obserwuj wątek
    • ennka Re: Tani nocleg w Paryżu 15.01.07, 15:29
      Miły gościu!
      Przejrzyj najpierw to forum, bo pytań i odpowiedzi o noclegi,
      dojazdy ,przejazdy,różne koszty ,jest tu mnóstwo .
      Jeśli tam będzie coś dla Ciebie niejasne, to wtedy pytaj .
      Ile razy można odpowiadac na te same pytania!?
      Pozdrawiam B.
    • Gość: maftik Re: Tani nocleg w Paryżu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 12:34
      Ja znalazłam tani hotelik tuż przy Luwrze, jeszcze tam nie byłam , dopiero w
      lecie. Znalazłam go dzięki forum, toś polecał. Wejdz na stronę hoteli.
      www.hotelderouen.net
      Płacę z a najtańszą dwójkę 36 euro. Jak będzie zobaczymy. Pozdrawiwm
      • kaathaarina27 Re: Tani nocleg w Paryżu 22.01.07, 14:04
        Witajcie.Również poszukuję czegoś taniego na nocleg w Paryżu na przełomie maja
        i kwietnia.Maftik czy i jak płaciłaś zaliczkę do tego hotelu?Też by mnie
        interesował,fajna lokalizacja i super cena.Czekam na info pozdrawiam
        • Gość: maftik Re: Tani nocleg w Paryżu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 09:47
          hej, płacisz zaliczkę za pierwszy nocleg . Musiałam zapłacić kartą kredytową,
          bo pocztą idzie miesiąc a przelew bankowy kosztuje więcej niż nocleg. Jak Ci
          się uda tam zamieszkać napisz po powrocie jak było. Ja jadę dopiero pod koniec
          czerwca. Pozdrawiam M
          • kaathaarina27 Re: Tani nocleg w Paryżu 26.01.07, 16:39
            Witaj Maftik.Dzięki,włąśnie jestem na etapie zamiany swojej karty na taką z
            możliwością płatności przez net.Wysłałam do nich e-mail z zapytaniem o
            rezerwację i nie doczekałam się odpowiedzi.Jak Ty się kontaktowałaś?Może lepiej
            zadzwonić?Jeśli się uda na pewno napiszę.Pozdrawiam
            • Gość: maftik Re: Tani nocleg w Paryżu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 08:51
              Dzwoniłam ale to strata pieniędzy bo i tak trzeba wysłać maila, czekałam
              tydzień . Podają jak przesłać pieniądze i potem czekałam ponad tydzień na
              potwierdzenie.Pisałam po angielsku. Pozarawiam .
              • Gość: kaathaarina27 Re: Tani nocleg w Paryżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 16:54
                Ja też pisałam po angielsku:)ale skoro mówisz,że tyle czekałaś to i ja
                poczekam.Dzięki za info.pozdrawiam
          • Gość: gość Re: Tani nocleg w Paryżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 00:08
            polecam www.homelidays.com - ja już będę w Paris 1 lutego, kwatera 60 euro za
            noc, mieszcza się 4 osoby, czyli po 15 na głowe, swoboda, kuchnia, łazienka - i
            blisko Luwru. 7 wracam, to dam znac jak to jest tymi kwaterami /póki co
            opłaciłam 50% przelewem/
            • Gość: lubinianka Re: Tani nocleg w Paryżu IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.02.07, 23:47
              to czekamy na wiesci jak bylo na tej kwaterze
              • Gość: Sylvie Re: Tani nocleg w Paryżu IP: *.daminet.pl 08.02.07, 18:46
                Tez polecam homelidays.com. W padzierniku wynajelam mieszkanko w XVII albo XIX
                dzielnicy (nie pamietam) za 300 euro/tydzien. 30% zaplacilam przelewem, reszte
                na miejscu gotowka.
                • Gość: dival Re: Tani nocleg w Paryżu IP: *.mch.sbs.de 19.02.07, 13:21
                  Mozna widziec gdzie i jak tam bylo?
                  300 euro za tydzien bym sie skusil. To bylo dwuosobowe?
                  Bede wdzieczny za odpowiedz
              • Gość: gość Re: Tani nocleg w Paryżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 15:06
                wrażnia z kwatery z homelidays - super, lokalizacja - blisko Hal, łuku St.
                Denis itp. - na zwiedzanie idealnie; mieszkanko małe, ale na sen 4-5 osób
                wystarczające - 2 kanapy z Ikea, wyposażona kuchnia - lodówka, zmywarka,
                mikrofala, piekarnik, naczynia, itp. Łazienka - maleństwo, ale prysznic z
                ciepłą wodą i wc - czego więcej potrzeba... warto sprawdxac oferty na tej
                stronce, zadawać pytania właścicielom /zalogować się najpierw/ - jak stawki nie
                będa odpowiadać - to grzecznie dziękuję i szukamy dalej. Warto czytać opinie
                użytkowników - dla zalogowanych są dostępne. Właściciela nie widziałam w ogóle,
                kontakt mailowo-smsowy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka