Gość: gufer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 08:50 jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bea Re: Z jakim biurem do Paryża IP: *.chello.pl 17.01.07, 15:15 Ja z czystym sumieniem polecam Biuro Usług Turystycznych Barbara (Warszawa) Byłam z nimi w Hiszpanii, Portugalii, Grecji, Rzymie, Pradze i Paryżu Pozdrawiam Bea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Solarz Re: Z jakim biurem do Paryża IP: 195.117.116.* 20.01.07, 20:52 Z Lekierem. Biuro o tej nazwie przygotowuje wycieczki ( tzw. produkty turystyczne ) i sprzedaje za posrednictwem agentów na terenie całego kraju. W jakimkolwiek miejscu zajmujacym sie sprzedażą wycieczek nalezy pytać o ofertę z katalogu LEKIERA. Ich programy turystyczne sa naprawdę ciekawe. Ale uwaga: warto opłacić w Polsce koszty świadczeń dodatkowych ( np. wstepy do muzeów itp. . Opinię o firmie LEKIER i jej produktach mam wyrobioną na podstawie długiej współpracy z tym touroperatorem. Byłem i jestem ich pilotem. Zawsze wracałem z miłymi wspomnieniami, a co najważniejsze tury sci byli zadowoleni. Mówili, że to był pożytecznie i bardzo miło spędzony czas i pieniądze związane z opłaceniem wyjazdu były dobrze wydane. Bon voyage. Zbigniew Solarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deren wyszukiwarka nie gryzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 00:54 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20573&w=46529229&a=46529229 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: io Re: Z jakim biurem do Paryża IP: *.aster.pl 21.01.07, 19:49 polecam biura Rainbow Tours i Lekier sprawdzone osobiście w 2006 roku :-) lepszy program ma Lekier lecz wydaje się zbyt przeładowany w Rainbow Tours jest to wycieczka bardziej light'owa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Z jakim biurem do Paryża IP: 212.191.170.* 21.01.07, 20:55 > Re: Z jakim biurem do Paryża Z żadnym. Bilet na lot znajdziesz i zarezerwujesz samodzielnie przez Internet, podobnie jest z hotelem. Loty na trasach Polska <> lotnisko Paryż Beauvais (BVA) oferowane przez tanie linie lotnicze: www.flynatic.com/pl/loty/pl/polska/BVA/paryz-beauvais Loty na trasach Polska <> lotnisko Paryż Beauvais (BVA) oferowane przez tanie linie lotnicze: www.flynatic.com/pl/loty/pl/polska/BVA/paryz-beauvais Loty na trasach Polska <> lotnisko Paryż Orly (ORY) oferowane przez tanie linie lotnicze: www.flynatic.com/pl/loty/pl/polska/ORY/paryz-orly Jeśli mieszkasz przy zachodniej granicy zaintersują Cię loty z Berlina: www.flynatic.com/pl/loty/BER1/berlin-wszystkie-lotniska/ORY/paryz-orly www.flynatic.com/pl/loty/BER1/berlin-wszystkie-lotniska/CDG/paryz-charles-de-gaulle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skan Re: Z jakim biurem do Paryża IP: *.w83-202.abo.wanadoo.fr 28.01.07, 20:41 Wlasnie????? wizzair.com skyeurope.com a noclegi? www.francopolo.pl/index.php?option=com_simpleboard&Itemid=3&func=showcat&catid=10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Z jakim biurem do Paryża IP: *.elpos.net 22.01.07, 23:00 Mam do odsprzedania Voucher do zrealizowania w biurze ITAKA. Obowiązuje na pewno na wyjazd do Paryża (2 osoby). W piątek 26.01.2007 będę wiedzieć, czy na całą Francję ale raczej tak (odbiorę go od organizatora konkursu - Sokpol). Będzie można za niżej podaną kwotę wybrać wycieczkę w biurze. Wygrałem go w konkursie. Nota bene to już druga wycieczka, którą wygrałem (rok temu Maroko) na takich samych zasadach. Chciałbym go odstąpić. Wartość 5.400,- zł. Moja cena 4.500,- (ostatecznie 4.400,- zł ). Jeśli ktoś się wybiera, to może warto pomyśleć i zapłacić mniej. Oferty na mail. W piątek będę wiedzieć więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hernandez Re: Z jakim biurem do Paryża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 10:56 Wysylam rodzicow do Paryza z Triada. Wiem ze maja fantastyczna wyprawy. Oni do mlodzieniaczkow nie naleza, ale kochaja podroze, a Paryz byl ich marzeniem :) Na szczescie po malych perypetiach w zeszlym roku z innym biurem, teraz wykupilem JUZ z Triady i jestem przekonany, ze rodzice beda zachwyceni :) Lubie spelniac nawet takie male marzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
antea7 Re: Z jakim biurem do Paryża 23.01.07, 16:17 Polecam Lekiera - moze nie najtańsze, ale naprawde warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlopaczek Re: Z jakim biurem do Paryża IP: *.chello.pl 26.01.07, 14:27 triada ma fajna wycieczke do Paryża 4 dniowa, od cholery atrakcji, w zasadzie kazde miejsce warte odwiedzenia jest zawarte w programie, dodatkowo triada ma spore doswiadczenie w Paryżu, wiec mysle, ze sie nie zawiedziesz. znajomi byli, bali sie jechac na wlasna reke, wiec pojechali z biurem, spoooro bylo opowiadania, bardzo intensywnie spedzili te 4 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaskier Re: Z jakim biurem do Paryża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 15:55 To fakt, ja idąc z doswiadczeniem wysylam wlasnie rodzicow z Triada do Paryza na krotkie zwiedzanie. Bardzo cchcieli jechac to postawnowilem przylozyc reke do marzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś