Dodaj do ulubionych

Formula 1..tylko jedno zasadnicze pytanie

IP: 83.145.165.* 18.02.07, 13:40
Hej. Szukałam na forum ale się nie doszukałam odpowiedzi na 1 pytanie. Czy ten automacik co to otwiera hotel późną nocą przy pomocy katry kredytowej to "gada" do nas tylko po francusku? Domyslam się ze też po angielsku ale chciałabym potwierdzenia... koniec pytania

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: MK Re: Formula 1..tylko jedno zasadnicze pytanie IP: 212.191.170.* 21.02.07, 20:41
      Jeśli możesz dorzuć parę euro i skorzystaj z Ibisa. Różnica w cenie
      (przynajmniej w Szwajcarii) nie jest duża, zaś komfort wyższy.
    • horner Re: Formula 1..tylko jedno zasadnicze pytanie 22.02.07, 02:07
      gada i po angielsku i po niemiecku (może też po hiszpańsku - nie pamiętam), ale
      generalnie NIE POLECAM F1... dlaczego? w podobnej cenie (czasem ciut taniej
      nawet) są hotele innych sieci, w których można spotkać taki wynalazek jak
      klimatyzacja, w których przy tej samej cenie masz łazienkę w pokoju i w których
      nie będziesz się czuła jak w przedsionku do sauny... :)

Pozdrawiam. Horner.
      foto.poznan4u.com.pl
      poznan4u.pl
      • Gość: Fredzio Re: Formula 1..tylko jedno zasadnicze pytanie IP: *.bmj.net.pl 22.02.07, 15:14
        Automat w F1 "gada" w 4 językach do wyboru - ale uwaga! szczególnie w godzinach
        nocnych często powita cię napis "Hotel complet". F1 jest najtańszy, korzystałem
        wielokrotnie (chyba także z przyzwyczajenia - wszystkie są jednakowe) do
        noclegów tranzytowych.
        • horner Re: Formula 1..tylko jedno zasadnicze pytanie 22.02.07, 15:54
          to nie jest wcale takie proste, że jest najtańszy, zazwyczaj jest jeśli jadą
          powiedzmy 1 - 3 osoby, przy rodzinach więcej osobowych już wcale tak nie jest :)
          Poza tym w sezonie (czyli już od kwietnia) w tych samych cenach można
          przenocować w hotelu innej sieci gdzie jest choćby łazienka w pokoju...

jak komuś się chce porównać ceny w losowo wybranej miejscowości (Caen) to bardzo
          proszę:
          - Formule 1 - 31 euro
          www.accorhotels.com/accorhotels/fichehotel/gb/for/2235/fiche_hotel.shtml
          - Villages Hotel - 31 euro
          www.villages-hotel.com/reservation/verif_dispo.php?i_sid=1636278409&i_lang=44&i_id=6949&i_arrivee=24/2/2007&i_nb_nuit=1&i_id_resa=859531
          - Premiere Classe - 30 euro
          webbooking.louvre-hotels.fr/book/geo.aspx?t=802a1bd4e931e&l=en-gb&s=PC
          - Fast Hotel - 31 euro
          www.fasthotel.com/uk/fiches_hotel/caen.shtml

Wszystkie sieci działają dokładnie na tych samych zasadach, zwykle (a nocowałem
          w hotelach wszystkich tych sieci kilkadziesiąt razy) hotele Formule 1 są w
          najgorszym stanie.

W ogóle polecam też poszukanie noclegów na takich stronach jak ehotel.de albo
          www.ichotelsgroup.com - warto bo zdarzają się promocje typu "bez zmiany
          terminu, bez rezygnacji", w których można bardzo atrakcyjne okazje znaleźć.
          Przykładowo w ubiegłym roku byliśmy w Porto i okazało się, że Etap Hotel był o
          kilka euro droższy niż promocyjna oferta Holiday Inn, a czym się różni klasa
          tych hoteli to chyba każdy wie... :)

Generalnie jak się już wie gdzie się chce jechać to warto poszukać cen tego
          samego hotelu na różnych stronach (no chyba, że są to hotele sieciowe) bo można
          znaleźć bardzo fajne okazyjne ceny.

Pozdrawiam. Horner.
          foto.poznan4u.com.pl
          poznan4u.pl

• Gość: Hiki Re: Formula 1..tylko jedno zasadnicze pytanie IP: 87.205.10.* 02.03.07, 14:22
            Ja bym polecił też Campanile, Etap Hotel - ceny podobne, prawdziwa restauracja
            i łazienka w pokoju.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka