Dodaj do ulubionych

Francja samochodem

25.07.07, 03:06
WItam wszystkich, MAm pytanie, Zamierzam jechać na wycieczkę samochodową do
Francjii, a konkretnie do Paryża. I chodzi mi o hotel w Formule1 który będzie
najblżej centrum .Zeby zostawić samochód w hotelu i metrem jechać sobie do
centrum. Jeśli ktoś by mi pomógł byłbym bardzo wdzięczny. I jaki bilet
najlepiej kupić na pobyt 5 dniowy. Z góry dziękuję.
Pozdrawiam
Marcin
Obserwuj wątek
    • latarnik3 Re: Francja samochodem 26.07.07, 09:51
      >Zamierzam jechać na wycieczkę samochodową do
      > Francjii, a konkretnie do Paryża. I chodzi mi o hotel w Formule1 który będzie
      > najblżej centrum .Zeby zostawić samochód w hotelu i metrem jechać sobie do
      > centrum. Jeśli ktoś by mi pomógł byłbym bardzo wdzięczny.

Ja długo szukałem Formule 1 w tych samych celach co Ty i zdecydowałem się na F1
      Saint Denis centre Basilique. To na północ od centrum. Chyba nie jest NAJbliżej
      samego centrum, ale jest bardzo blisko do stacji metra. No i tylko 35E/pokój :)
      • marcci1 Re: Francja samochodem 26.07.07, 15:43
        ok, dzięki, a ile czasu zajmuję mniej więcej tak podróż metrem z centrum do
        sant denis, i jaki jest koszt, albo inaczej jaki bilet wykupic na 5 dni ?
        Pozdrawiam
        Marcin
        • latarnik3 Re: Francja samochodem 27.07.07, 14:44
          ceny biletów na metro były podawane na forum, a jak chodzi o czas jazdy to mogę
          Ci napisać za 2 tygodnie - jak wrócę! :)
          • Gość: krym Re: Francja samochodem IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.07.07, 09:17
            ja również oczekuję Twej relacji po powrocie! Jak wygląda ten hotelik F1, jak z
            połączeniem z centrum, cięzko dotrzeć z hotelu do stacji metra, jaka opcja
            biletów na metro najkorzaystniejsza/ Paris Visite-carte Orange-karnecik /, co
            udało Ci się zobaczyć, jakie ciekawostki, itp., itd., porady i wskazówki mile
            widziane ! z góry dzięki za pamięć
            • Gość: adak Re: Francja samochodem IP: 217.77.225.* 30.07.07, 20:52
              a więc miłej podróży i zapraszamy z powrotem na forum z relacją

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka