anik114 07.07.10, 10:15 witam serdecznie, czy ktoś z Was orientuje się może gdzie w Rzymie można kupić bilety na koncert Simply Red, który odbędzie się 24 lipca w Auditorium Parco della Musica z góry dziękuję za pomoc Anik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: koncert Simply Red w Rzymie 07.07.10, 12:26 W Rzymie w kasie? Nie wiem, czy jeszcze stosuje sie te metode sprzedazy. Z google'a nic takiego nie wyskakuje. Mozna kupic np. tu: tinyurl.com/2wywe38 Odpowiedz Link Zgłoś
anik114 Re: koncert Simply Red w Rzymie 07.07.10, 22:41 dziekuje za odpowiedz, ale niestety ten link nie dotyczy biletow na koncert w Rzymie, zastanawialam sie czy sa tam wlasnie takie miejsca jak np. nasz Empik w ktorych mozna kupic bilety na koncerty Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: koncert Simply Red w Rzymie 08.07.10, 07:52 Zaplatalam sie w linkach... Np. tu: www.seatwave.it/biglietti-simply-red/auditorium-parco-della-musica-tickets/sabato-24-luglio-2010/perf/315656?affid=0168&utm_source=nvivo www.viagogo.it/Biglietti-per-Concerti/Rock-e-Pop/Simply-Red-Biglietti/E-264784 Znalazlam punkty sprzedazy TicketOne w Rzymie: www.viagogo.it/Biglietti-per-Concerti/Rock-e-Pop/Simply-Red-Biglietti/E-264784 Chyba najlepiej pytac tam. Odpowiedz Link Zgłoś
anik114 Re: koncert Simply Red w Rzymie 08.07.10, 09:20 bardzo dziękuję za pomoc :) nie wiem dlaczego wcześniej na to nie wpadłam, wpisałam w wyszukiwarkę nazwę miejsca gdzie odbędzie się koncert, maja swoja stronę internetową, a tam info o biletach - można je kupić elektronicznie lub u nich w kasach :) Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: koncert Simply Red w Rzymie 08.07.10, 12:26 Niestety wyskakuje tyle linkow, ze trudno sie polapac. Odpowiedz Link Zgłoś