Dodaj do ulubionych

Go4Camp/ROAN

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.10, 10:34
Witam
Czy komuś udało się zarezerwować camp na 2011 w firmie Go4Camp lub ROAN ?? staram się od miesiąca zarezerwować poprzez Polskie przedstawicielstwo ( firma ALLCAMP ) i najpierw usłyszałem że żaden problem, później że nie da rady w czerwcu bo Niemcy wszystko wykupili a teraz od tygodnia nie odbierają telefonów.
Obserwuj wątek
    • i.kola111 Re: Go4Camp/ROAN 29.09.10, 09:28
      witam ja usłyszałam dokładnie to samo że na żadnym cempingu w czerwcu nie ma już nic wolnego przez wakacje w niemczech które rozpoczynają się coś koło 11 czerwca w meilu dostałam odp że mogą czegoś poszukać na przełomie czerwca/lipca ale tez juz mało co zostało :(
      szkoda bo my zawsze wyjeżdzaliśmy w czerwcu i pewnie musimy szukać czegoś w vacansoleil
      • Gość: Kwiatków6 Re: Go4Camp/ROAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.10, 09:40
        No dokładnie to samo usłyszałem, tylko że obiecano mi coś znaleźć a teraz nikt od nich nie oddzwania ani nie odbierają telefonów - szkoda. Dlatego już zarezerwowałem, z Vacansem - choć nie ukrywam że bardzo chciałem w tym roku "przetestować" Go4Camp ;-)
    • i.kola111 Re: Go4Camp/ROAN 29.09.10, 14:50
      Też chcieliśmy u nich zarezerwować ponieważ mają lepsze wyposażenie namiotów niż vacansoleil i wszystkie namioty są w miare nowe no ale trudno pewnie się nie uda bo chcieliśmy jechać od 18-19 czerwca na 14 dni, a Ty jaki cemping zarezerwowałaś jeśli można spytać ?
      • Gość: Kwiatków6 Re: Go4Camp/ROAN IP: *.unknown.vectranet.pl 29.09.10, 21:33
        My tez od 18 na 14 dni ;-)
        Ponieważ planowaliśmy zwiedzanie Triestu i okolic, wybraliśmy MARE PINETA w Sistianie. Rachunek przysłali na ... niecałe 800 za 14 dni ;-). Więc jesteśmy zadowoleni ;-)
        Co do Go4Camp to chyba niestety straciłem zaufanie - o jeśli tak się traktuje klienta że nawet się nie odbiera telefonu...
        • tatayoolki Re: Go4Camp/ROAN 06.10.10, 09:53
          my dostaliśmy potwierdzenie rezerwacji na sierpień, Włochy - Garda - Bella Italia,
          przez 7 lat jeździliśmy z eurocampem, niestety, brak miejsc na bella italia,
          ale na szczęście jest go4camp :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka