m.wojtek 19.02.13, 20:49 Przymierza się do rezerwacji apartamentu tutaj: www.eracleabeach.it. Czy ktoś może tam mieszkał i może podzielić się wrażeniami ? Obiekt składa się z dwóch budynków. W którym lepiej zarezerwować ? Pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.wojtek Re: Apartament w Eraclea Mare 20.02.13, 13:39 Stronę internetową znam, podałem ją w swoim poście. Poszukuję opinii kogoś kto może tam już był. Odpowiedz Link Zgłoś
vojager29 Re: Apartament w Eraclea Mare 20.02.13, 16:11 Wiem, ze podales. Ja tylko link uaktywnilem. Nie mieszkalem tam ale znam to miejsce. Wszystko jedno ktory budynek. Masz podany plan mieszkan, rozny w obu budynkach, mozesz sobie dopasowac do potrzeb. Milych wakacji. Pst: Jedyna wada tego regionu sa komary. To tak, zebys wiedzial. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Apartament w Eraclea Mare 20.02.13, 23:37 Nie mieszkałem, ale znam ???????? Jaja sobie robisz ??? Zacytuję depeszę prezydenta Jugosławii Tito do Stalina : jak nie możecie pomóc, to przynajmniej przestańcie udzielać kretyńskich rad ! Odpowiedz Link Zgłoś
vojager29 Re: Boze, jaki ty ograniczony 21.02.13, 14:58 wislok1 napisał: > Nie mieszkałem, ale znam ???????? > > Jaja sobie robisz ??? > > Zacytuję depeszę prezydenta Jugosławii Tito do Stalina : > jak nie możecie pomóc, to przynajmniej przestańcie udzielać kretyńskich rad ! A ja zacytuje samego siebie: nie koniecznie trzeba byc mezem twojej zony zeby ja znac. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Boze, jaki ty ograniczony 21.02.13, 16:37 Czy zna pan Kraków ? Nigdy nie byłem, ale znam Czy zna pan to mieszkanie ? Nigdy w nim nie byłem, ale znam Itd. Litości Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Apartament w Eraclea Mare 21.02.13, 00:02 Ciężko będzie z twoim pytaniem, chyba że ktoś taki się znajdzie Jedna mała uwaga: uważaj na warunki wynajmu, we Włoszech czasem jest tak, że trzeba ekstra dopłacić za coś, co gdzie indziej jest w cenie, np. za pościel, diabeł tkwi w szczegółach. Czasem te dodatkowe koszty mogą być spore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luigi Re: Apartament w Eraclea Mare IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.02.13, 14:30 Wlasciciel nic nie pisze o poscieli i parasolu oraz lezakach Okolo 500 euro za apartament na tydzien to cena wirtualna, przewaznie za posciel trzeba doplacic 6 euro na osobe za 1 dzien, czyli np. 4 osoby doplaca 7 razy 24 - 168 euro do tego czyszczenie koncowe 30 euro, do tego parasol i 2 lezaki na plazy - okolo 50 euro, i juz masz 750 euro Odpowiedz Link Zgłoś
m.wojtek Re: Apartament w Eraclea Mare 21.02.13, 14:45 No właśnie koresponduje z właścicielem i wyciągam informacje po kawałku. Tak jakby nie mogli od razu napisać wszystkiego co i za ile. Pierwszy raz rezerwuje coś w ten sposób we Włoszech. To stosowana przez Włochów metoda czy mnie tak się jakoś trafiło ? Pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luigi Re: Apartament w Eraclea Mare IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.13, 15:01 To jest typowe dla Wloch, ale dlaczego tak jest, nie wiem, w kazdym razie hotele podaja wszystkie koszty Odpowiedz Link Zgłoś
vojager29 Re: Apartament w Eraclea Mare 21.02.13, 15:33 Nie ma wiekszego znaczenia, ot tak dla scislosci. Nie korespondujesz z wlascicielem a z immobilenmaklerem- biurem wynajmu i kupna. Odpowiedz Link Zgłoś
m.wojtek Re: Apartament w Eraclea Mare 21.02.13, 15:42 vojager29, widzę że masz odpowiedź na każde pytanie tylko że przeważnie mało przydatną. Skąd wiesz z kim koresponduję ? Uprzejmie proszę o niezamulanie wątku. Pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Apartament w Eraclea Mare 21.02.13, 16:36 A kaucję chcą ? Przeważnie właściciele apartamentów życzą sobie, aby zapłacić 100 euro kaucji, jak apartament jest w idealnym porządku, to zwracają. Odpowiedz Link Zgłoś
m.wojtek Re: Apartament w Eraclea Mare 21.02.13, 16:39 Hmmm, no nic do tej pory nie wspominał a mnie nie przyszło to do głowy. Podpytam jeszcze. Pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś