anieska21 14.09.13, 23:02 Witam, wybieram się we wrześniu na kamping Bella Italia w Peschiera del Garda. Czy dają się we znaki w tym roku insekty, komary zwłaszcza tygrysie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sempre_dritto Re: Komary Garda Bella Italia 14.09.13, 23:11 kilka dni temu wróciłem z tego kempingu. Nie było komarów, zwłaszcza tygrysich :) Odpowiedz Link Zgłoś
anieska21 Re: Komary Garda Bella Italia 14.09.13, 23:18 to świetnie, a jak wrażenia? Czy można płacić kartą w restauracjach na terenie kampu oraz w Lidlu itp? Odpowiedz Link Zgłoś
sempre_dritto Re: Komary Garda Bella Italia 14.09.13, 23:32 wrażenia... bardzo pozytywne, choć tym razem byłem tylko kilka dni. Co do karty, to nigdy nie miałem problemu z płatnością, teraz płaciłem nawet na mercato. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasl Re: Komary Garda Bella Italia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.13, 10:53 W sklepie na kempingu nie można płacić kartą. W Lidlu można płacić tylko kartami Maestro. Zaraz za Lidlem jest Simply, gdzie można płacić dowolną marką, a i wybór towarów dużo większy. Odpowiedz Link Zgłoś
sempre_dritto Re: Komary Garda Bella Italia 14.09.13, 23:47 weź buty do chodzenia w wodzie i jakąś matę do leżenia, bo tam wszędzie kamienie. Odpowiedz Link Zgłoś
anieska21 Re: Komary Garda Bella Italia 14.09.13, 23:53 dzięki za podpowiedz.A gdzie można dobrze zjeść? Odpowiedz Link Zgłoś
sempre_dritto Re: Komary Garda Bella Italia 15.09.13, 00:03 nic konkretnego w Peschierze nie znalazłem, ale sporo knajpek jest przy porcie. Odpowiedz Link Zgłoś