wislok1 23.03.14, 00:10 Nowa ramówka forów turystycznych to pełna katastrofa forum.gazeta.pl/forum/k,1281282,Turystyka.html Kto tu znajdzie forum Włochy ? Prawie nikt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vvv inne fora także mają trudniej IP: *.ists.pl 23.03.14, 07:19 No cóż portal reklamowy gazeta.pl szuka nowych możliwości dopchania reklam przed oczy internautów. Dostać się do forum jest trudniej ale Włochy i tak są w nieco lepszej sytuacji niż nie mniej popularna Chorwacja, której na liście pod obrazkiem nie ma. Ale jak widać po częstotliwości wpisów jakoś to nie płynęło negatywnie na ruch forumowy. Zresztą ty też znalazłeś i wpisałeś się, więc nie musisz być tak surowy w ocenie swojej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu może ruch będzie mniejszy, ale za to bardziej 23.03.14, 11:26 ..kameralny... Brakuje mi czasem naszych dyskusji o smaku kawy, zakupach w winnicach, najlepszych bocznych drogach... Italomaniaków jest wielu a to miejsce zrobiło się kultowe :-) Nie będzie tak źle... jeep Odpowiedz Link Zgłoś
aseretka Re: ś.p. forum Włochy 23.03.14, 13:39 Nowe zawsze budzi jakieś wątpliwości, bo przyzwyczajeni jesteśmy do starego. Ale myślałam, że to jest zdanie raczej ludzi w moim przedziale wiekowym (50+), trochę konserwatywnych, mało elastycznych za zmiany, a nie ludzi w wieku 30+ :) W pierwszej chwili zdziwiłam się zobaczywszy nową szatę graficzną forum, ale jednak muszę przyznać, że jest ona ładniejsza od wcześniejszej. Moim skromnym zdaniem nowa "ramówka" byłaby całkiem niezła, gdyby po kliknięciu na przycisk "więcej" rozwijała się lista wszystkich forów przypisanych np. do Europy. A jak naciskam na "więcej", to pokazuje mi się ta sama strona. I to moim zdaniem, jest jakaś niedoróbka/błąd autorów nowej szaty graficznej. Nie zauważyłam natomiast, aby teraz redakcja gazety.pl szukała nowych możliwości dopchania reklam przed oczy internautów. Reklam umieszczanych z boku strony, jest niewiele. Ja widzę zaledwie dwie z prawej strony ekranu. Jeśli zaś chodzi o forum Chorwacja, to w pewien sposób zostało ono wyróżnione specjalnym linkiem, podobnie jak forum: Chiny, Wschód Europy i nie wiadomo dlaczego forum Tunezja-faceci (?). Cała reszta jest OK i nie sądzę, żeby komukolwiek sprawiało trudności znalezienie forum Włochy, Francja, Hiszpania, Portugalia czy Grecja i Cypr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv bo to wersja beta IP: *.ists.pl 23.03.14, 15:34 forumowicze za darmo przetestują Dziwię się tylko, że nawet opiekunów forów nie pytają o zdanie ale też i po trochu rozumiem - sezon zakupów wycieczek się zbliża i reklamodawcy są teraz najważniejsi. Co do Chorwacji to widocznie stałem za blisko latarni :). Dzięki za zwrócenie uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Zniknęła Słowenia i Czarnogóra 23.03.14, 19:18 Nie ma takiego forum jak Chorwacja ! Jest forum o 3 krajach,a teraz przy obrazku jest fałszywa informacja, że chodzi tylko o forum o Chorwacji ! Łatwo forum Włochy się nie znajdzie, ludzie są wzrokowcami i mało kto będzie studiował malutkie napisy Odpowiedz Link Zgłoś
aseretka Re: Zniknęła Słowenia i Czarnogóra 23.03.14, 20:36 > Nie ma takiego forum jak Chorwacja ! Wisłok1, zapewniam Cię, że jest, a nawet, że mogę na nie wejść. Może zaktualizuj przeglądarkę (nie wiem z jakiej korzystasz, ale u mnie widać forum Chorwacja zarówno z Mozilli, jak i z Explorera. Jeżeli aktualizacja przegladarki nie pomoże, to pozostaje tylko wizyta u okulisty. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Zniknęła Słowenia i Czarnogóra IP: *.opera-mini.net 23.03.14, 20:43 Gdzie podziało się forum BUŁGARIA ????? Nie ma go nigdzie ,przynajmniej nie mogę znależść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Bułgaria też jest IP: *.ists.pl 23.03.14, 21:25 Na razie trzeba do niej wchodzić przez "Szukaj na forum" (okienko po prawej pod żółtym paskiem). Odpowiedz Link Zgłoś
aseretka Re: Zniknęła Słowenia i Czarnogóra 23.03.14, 21:29 To jest własnie ten mankament, o którym pisałam wcześniej. Po kliknięciu na przycisk "więcej" powinna się rozwijać lista wszystkich forów przypisanych do: Polska, Europa, Świat, a niestety tak nie jest, co uważam za błąd autorów nowej szaty graficznej. Jeżeli jednak w okienku "szukaj na forum" wpiszesz Bułgaria, to możesz je znaleźć. forum.gazeta.pl/forum/f,789,Bulgaria.html?podpowiedzi Jest to jednak moim zdaniem spore utrudnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Została tylko Chorwacja !!! Łopatologicznie !!! 23.03.14, 23:27 Jest forum Chorwacja, Słowenia, Czarnogóra forum.gazeta.pl/forum/f,201,Chorwacja_Slowenia_i_Czarnogora.html A link z tej strony kieruje TYLKO do forum Chorwacja forum.gazeta.pl/forum/k,1315878,Europa.html Po kliknięciu mamy forum o 3 państwach ! forum.gazeta.pl/forum/f,201,Chorwacja_Slowenia_i_Czarnogora.html Totalne partactwo i idiotyzm Odpowiedz Link Zgłoś
vojager29 Re: Została tylko Chorwacja !!! Łopatologicznie ! 24.03.14, 13:21 Thia, aseretka, widac, ze lepiej ci idzie wyszukiwanie "clonow" vojagera, w tym jestes dobra, niz doklikanie sie do starego forum a wystarczy kliknac na tej stronie <forum + europa< . Coz moja droga starosc nie radosc. Odpowiedz Link Zgłoś
aseretka Re: Została tylko Chorwacja !!! Łopatologicznie ! 24.03.14, 16:16 Kolejny świetny żart naszego forumowego dowcipnisia. :-D. Bo czy ja gdzieś napisałam, że nie mogę doklikać się do czegokolwiek? Odpowiedz Link Zgłoś
aseretka Re: Została tylko Chorwacja !!! Łopatologicznie ! 24.03.14, 16:20 Masz rację Wisłok. Link wskazywał tylko na Chorwację, chociaż po kliknięciu pokazywało się forum: Chorwacja Słowenia i Czarnogóra. Administracja przywróciła już jesnak starą szatę graficzną, więc problem masz rozwiązany. :) Odpowiedz Link Zgłoś