Gość: pablo IP: 212.160.200.* 13.04.05, 09:15 Witam ! Czy ktoś był na campingu Tiber w Rzymie ?? Jakie odczucia ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ela Re: Rzym, Camping Tiber ?? IP: *.p / 80.50.249.* 17.04.05, 12:21 cze,ja byłam na tym kempingu 2-krotnie z tym ,ze 11 i 9 lat temu było znośnie , pokoje wieloosobowe, prysznice,market , trochę do centrum Rzymu jest drogi ,basen na miejscu,przesyłam link, www.campingtiber.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Rzym, Camping Tiber ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:05 Ja byłem 2 lata temu - rzeczywiście do centrum Rzymu jest daleko (0,5 godz kolejką podmiejską), ale jest cicho, spokojnie i wygodnie. Obok przepływa Tybr. Co więcej, za miesiąc wybieram się do Rzymu i zamierzam się tam zatrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doklecjan Re: Rzym, Camping Tiber ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 22:44 Wybieramy się latem do Rzymu - spanie na campingu. Po przejrzeniu stron www. campingów w okolicach Rzymu skłaniam się do któregoś z campów na zachód lub południe. Tiber wygląda na mapce dość daleko. Proszę w miarę możliwości o bliższe informacje odnośnie dojazdu do centrum. Doklecjan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Rzym, Camping Tiber ?? IP: *.p / 80.50.249.* 17.04.05, 12:21 cze,ja byłam na tym kempingu 2-krotnie z tym ,ze 11 i 9 lat temu było znośnie , pokoje wieloosobowe, prysznice,market , trochę do centrum Rzymu jest drogi ,basen na miejscu,przesyłam link, www.campingtiber.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
nuovo Re: Rzym, Camping Tiber ?? 11.05.05, 12:03 Byłem w zeszłym roku na tydzień. Do centrum trzeba dojeżdżać, ale da się z tym żyć. W czerwcu płaciłem 13EUR za osobę, spaliśmy w 2-osobowym pokoju w ni to przyczepie, ni to domku. Nic szczególnego dwa łóżka, szafa, przed wejściem na zewnątrz stolik i krzesła. Sam kamping bardzo zadbany i czysty, sanitariaty i prysznice również. Można korzystać z basenu, jest sklep i restauracja. Obsługa bardzo miła, na ogół anglicy i amerykanie, nie wiem dlaczego?. Ogólnie godny polecenia i bezpieczny, no i za taką cenę trudno znaleźć cokolwiek w Rzymie, Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Rzym, Camping Tiber ?? IP: *.rev.vline.pl 16.05.05, 22:15 chciałabym sie tam zatrzymac we wrześniu, ale zastanawiam sie nad tymi dojazdami. A tak naprawde to jak daleko jest camping od stacji metra. Czy można tam sie dostać w nocy - np po północy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Rzym, Camping Tiber ?? IP: 212.160.200.* 17.05.05, 15:59 We wrześniu powinien jeszcze działać wahadłowy autobus [camping-stacja] więc z dojazd będzie prosty a camping jest oddalony z 1,5 km od stacji kolejki. Odpowiedz Link Zgłoś