Gość: kami IP: *.cust.tele2.it 26.09.06, 08:03 kiedy do Genui?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
www.italia-italia.pl Re: italia-italia.pl 26.09.06, 13:01 Gość portalu: kami napisał(a): > kiedy do Genui?? > pozdrawiam Tego jeszcze nie zdecydowałem. Będę jeszcze w Bolonii w połowie października, prawdopodobnie po raz ostatni w tym roku. Czy starczy mi czasu by pojechać do Genui - nie potrafię powiedzieć, ale bez wątpienia bym chciał. Miałem jeszcze zamiar teraz wyjechać na wycieczkę zorganizowaną do Umbrii, przed wylotem do Włoch, ale wszystkie miejsca już wyprzedane i pozostaje mi nowy sezon. pozdrawiam www.italia-italia.pl ***************************************************************************** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: italia-italia.pl IP: *.chello.pl 26.09.06, 22:36 Też będę w Bolonii w połowie pździernika! Może razem pozwiedzamy miasto? mam niestety tylko dobę, może zasugerujesz co warto zobaczyć. Będę wdzięczna za podpowiedzi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
www.italia-italia.pl Re: italia-italia.pl 27.09.06, 17:53 Nie twierdzę, ze Bolonię poznałem dość dobrze, ale jak na ograniczony czas i chęć zobaczenia jak najwięcej to prawdopodobnie w Bolonii nie zabawię i ruszę gdzieś dalej. Niemniej plany sa na rzie dość ogólnikowe i uzależnione od rozmaitych czynników www.italia=italia.pl - dość znacząca kolekcja zdjeć z Bolonii. Można zdecydować czy warto to miasto pozwiedzać, czy jechać gdzieś dalej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
www.italia-italia.pl nie mam szczęścia do linków :-) Tu jest poprawny 27.09.06, 17:55 www.italia-italia.pl mam nadzieję... Odpowiedz Link Zgłoś
www.italia-italia.pl Kami 28.09.06, 15:59 czy jak będę jechał mam na forum napisać "jadę" i wtedy coś napiszesz? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
www.italia-italia.pl Re: odp 29.09.06, 13:09 kami.it napisała: > wreszcie sie zalogowalam i mam skrzynke przesłałem na nią informację. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kami.it italia-italia.pl 28.09.06, 21:07 i jeszcze cos.To piekne co odpowiedziales niezadowolonej z podrozy zuli.Popieram jak najbardziej.Po pierwszym moim pobycie we Wloszech,zakochalam sie w tym kraju.Teraz po wielu latach widze i zle strony ale idealny kraj nie istnieje.Tym bardziej, ze rozbieznosci kulturowo-obyczajowe miedzy Wlochami polnocnymi a polodniowymi sa obecnie ogromne.To co dzieje sie w Neapolu jest nie do przyjecia na polnocy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zula25 Re: italia-italia.pl 28.09.06, 21:21 To piekne co odpowiedziales niezadowolonej z podrozy > zuli. przepraszam ale w którym miejscu zula napisała, że jest niezadowolona z podróży, bo nie mogę tego odnaleźć ? Odpowiedz Link Zgłoś
www.italia-italia.pl Re: italia-italia.pl 28.09.06, 23:05 zula25 napisała: > przepraszam ale w którym miejscu zula napisała, że jest niezadowolona z > podróży, bo nie mogę tego odnaleźć ? Zula25 - naprawdę w którymś momencie z podziwem czytałem jak bronisz swojej pierwszej wypowiedzi i jak rozbudowywujesz kontekst. I wtedy od razu napisałem, że rozumiem szerszy sens Twej wypowiedzi. Ale nie wydaje Ci się, że czasami trzeba odpuścić? To co naisała Kami było do mnie ... Mamy porozmawiać z Kami o Genui, a sensem jej wypowiedzi było napisanie kilku miłych słów pod adresem mojej wypowiedzi, a nie szczególne urażenie Ciebie. Sama w końcu na swym wątku o zapachach napisałaś, że już wystarczy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gąsior Re: italia-italia.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 00:56 To rozmawiajcie o Genui, a nie o Zuli. W tym poście Kami nie napisała jednego słowa o Genui. Twoja uwaga by dać sobie spokój, bardziej pasowała by więc do jej postu. Trochę obiektywności nie zawadzi. Zwłaszcza, gdy ktoś tak jak Kami zwyczajnie mija się z prawdą. I jeszcze jedno - na forum publicznym gazety.pl każdy może pisać, niezależnie od tego do kogo była adresowana wypowiedź, a szczególnie ten, którego ona dotyczyła. Takie są tu zasady. To tyle w kwestii spraw porządkowych, dżentelmenie. MJ Odpowiedz Link Zgłoś
www.italia-italia.pl Re: italia-italia.pl 29.09.06, 09:08 pozwolisz, że pozostawię Twoją kulturalną wypowiedź bez komentarza. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gąsior Re: italia-italia.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 10:29 No jasne. Niby co maiłbyś napisać? że się nieco zagalopowałeś? że przepraszasz? Wcale na to nie liczyłem. To oczywiste, że cię na to nie stać, dżentelmenie? MJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami no comment IP: *.cust.tele2.it 29.09.06, 12:29 szkoda, ze w tym ciekawym forum sa i takie osoby jak gasior, ktorzy pod oslona animowosci nie omieszkaja oposcic zadnej okazji, zeby uzewnetrznic swoje osobiste flustracje odgrywajac sie na osobach trzecich i uzewnetrzniajac swoj brak kultury osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś
zula25 Re: no comment 29.09.06, 13:41 kami jak i italia-italia, nie wiem kim jesteście i szeczerze powiedziawszy, wcale mnie to nie interesuje ale może poszukiwanie kultury rozpocznijcie u siebie bo obawiam się, iż mało macie z nią wspólnego "mój obrońca" także jest mi nieznany ale dzięki za wstawiennictwo zmiana nicków tak u ciebie jak i u twego rozmówcy też na nic się nie zda, bo jestecie rozpoznawalni na korsykańską odległość ale to także jest mi całkowicie obojętne więc zostawmy stare spory i anse, macie coś merytorycznego do przekazania proszę, chętnie poczytamy albo poprostu spływajcie z tego forum na wasze własne strony Odpowiedz Link Zgłoś
kami.it oj zula "la classe non è aqua" 29.09.06, 18:31 widze, ze moj post co do kultury osobistej odnosi sie i do ciebie.Tak to juz jest, ze ludzie z klasa odchodza pierwsi bo szkoda ich czasu na zadawanie sie z prostakami. splywam jak poradzilas, a ty i twoj przyjaciel taplajcie sie dalej w waszym bagienku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gąsior Re: oj zula "la classe non è aqua" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 20:48 próbuje się naginać do własnych interesów. Trochę przypomina to mi, wystąpienie premiera "Rzeczpospolitej Kaczyńskiej". Mam nadzieję, że podobnie jak on z naszej polityki, znikniecie (spłyniecie) z naszego forum szybko i bezboleśnie. Cóż Zula, czasem trzeba wykazać się cierpliwością, a czasem nie. Nigdy nie wiadomo z kim mamy przyjemność, czas pokaże. Jedno jest pewne, że gąsiory omijają takie miejsca jak - Portofino ;) MJ Odpowiedz Link Zgłoś
zula25 Re: oj zula "la classe non è aqua" 30.09.06, 12:51 Jedno jest pewne, że gąsiory > omijają takie miejsca jak - Portofino ;) > MJ i całe szczęście dla ciebie a z ogromnym pożytkiem dla innych bywaj Odpowiedz Link Zgłoś