Dodaj do ulubionych

italia-italia.pl

IP: *.cust.tele2.it 26.09.06, 08:03
kiedy do Genui??
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • www.italia-italia.pl Re: italia-italia.pl 26.09.06, 13:01
      Gość portalu: kami napisał(a):

> kiedy do Genui??
      > pozdrawiam

Tego jeszcze nie zdecydowałem. Będę jeszcze w Bolonii w połowie października,
      prawdopodobnie po raz ostatni w tym roku. Czy starczy mi czasu by pojechać do
      Genui - nie potrafię powiedzieć, ale bez wątpienia bym chciał. Miałem jeszcze
      zamiar teraz wyjechać na wycieczkę zorganizowaną do Umbrii, przed wylotem do
      Włoch, ale wszystkie miejsca już wyprzedane i pozostaje mi nowy sezon.
      pozdrawiam
      www.italia-italia.pl
      *****************************************************************************
      • Gość: Gośka Re: italia-italia.pl IP: *.chello.pl 26.09.06, 22:36
        Też będę w Bolonii w połowie pździernika! Może razem pozwiedzamy miasto? mam
        niestety tylko dobę, może zasugerujesz co warto zobaczyć. Będę wdzięczna za
        podpowiedzi.
        pozdrawiam
        • www.italia-italia.pl Re: italia-italia.pl 27.09.06, 17:53
          Nie twierdzę, ze Bolonię poznałem dość dobrze, ale jak na ograniczony czas i
          chęć zobaczenia jak najwięcej to prawdopodobnie w Bolonii nie zabawię i ruszę
          gdzieś dalej. Niemniej plany sa na rzie dość ogólnikowe i uzależnione od
          rozmaitych czynników

www.italia=italia.pl - dość znacząca kolekcja zdjeć z Bolonii. Można
          zdecydować czy warto to miasto pozwiedzać, czy jechać gdzieś dalej.

pozdrawiam
          • www.italia-italia.pl nie mam szczęścia do linków :-) Tu jest poprawny 27.09.06, 17:55
            www.italia-italia.pl
            mam nadzieję...
    • www.italia-italia.pl Kami 28.09.06, 15:59
      czy jak będę jechał mam na forum napisać "jadę" i wtedy coś napiszesz? :-)
      • kami.it odp 28.09.06, 20:51
        wreszcie sie zalogowalam i mam skrzynke
        • www.italia-italia.pl Re: odp 29.09.06, 13:09
          kami.it napisała:

> wreszcie sie zalogowalam i mam skrzynke

przesłałem na nią informację. Pozdrawiam.
      • kami.it italia-italia.pl 28.09.06, 21:07
        i jeszcze cos.To piekne co odpowiedziales niezadowolonej z podrozy
        zuli.Popieram jak najbardziej.Po pierwszym moim pobycie we Wloszech,zakochalam
        sie w tym kraju.Teraz po wielu latach widze i zle strony ale idealny kraj nie
        istnieje.Tym bardziej, ze rozbieznosci kulturowo-obyczajowe miedzy Wlochami
        polnocnymi a polodniowymi sa obecnie ogromne.To co dzieje sie w Neapolu jest
        nie do przyjecia na polnocy.
        pozdrawiam
        • zula25 Re: italia-italia.pl 28.09.06, 21:21
          To piekne co odpowiedziales niezadowolonej z podrozy
          > zuli.
          przepraszam ale w którym miejscu zula napisała, że jest niezadowolona z
          podróży, bo nie mogę tego odnaleźć ?
          • www.italia-italia.pl Re: italia-italia.pl 28.09.06, 23:05
            zula25 napisała:

> przepraszam ale w którym miejscu zula napisała, że jest niezadowolona z
            > podróży, bo nie mogę tego odnaleźć ?

Zula25 - naprawdę w którymś momencie z podziwem czytałem jak bronisz swojej
            pierwszej wypowiedzi i jak rozbudowywujesz kontekst. I wtedy od razu napisałem,
            że rozumiem szerszy sens Twej wypowiedzi. Ale nie wydaje Ci się, że czasami
            trzeba odpuścić? To co naisała Kami było do mnie ... Mamy porozmawiać z Kami o
            Genui, a sensem jej wypowiedzi było napisanie kilku miłych słów pod adresem
            mojej wypowiedzi, a nie szczególne urażenie Ciebie. Sama w końcu na swym wątku
            o zapachach napisałaś, że już wystarczy.

pozdrawiam
            • Gość: gąsior Re: italia-italia.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 00:56
              To rozmawiajcie o Genui, a nie o Zuli. W tym poście Kami nie napisała jednego
              słowa o Genui. Twoja uwaga by dać sobie spokój, bardziej pasowała by więc do
              jej postu. Trochę obiektywności nie zawadzi. Zwłaszcza, gdy ktoś tak jak Kami
              zwyczajnie mija się z prawdą.
              I jeszcze jedno - na forum publicznym gazety.pl każdy może pisać, niezależnie
              od tego do kogo była adresowana wypowiedź, a szczególnie ten, którego ona
              dotyczyła. Takie są tu zasady. To tyle w kwestii spraw porządkowych,
              dżentelmenie.
              MJ
              • www.italia-italia.pl Re: italia-italia.pl 29.09.06, 09:08
                pozwolisz, że pozostawię Twoją kulturalną wypowiedź bez komentarza.

pozdrawiam
                • Gość: gąsior Re: italia-italia.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 10:29
                  No jasne. Niby co maiłbyś napisać? że się nieco zagalopowałeś?
                  że przepraszasz? Wcale na to nie liczyłem. To oczywiste, że cię na to nie stać,
                  dżentelmenie?
                  MJ
                  • Gość: kami no comment IP: *.cust.tele2.it 29.09.06, 12:29
                    szkoda, ze w tym ciekawym forum sa i takie osoby jak gasior, ktorzy pod oslona
                    animowosci nie omieszkaja oposcic zadnej okazji, zeby uzewnetrznic swoje
                    osobiste flustracje odgrywajac sie na osobach trzecich i uzewnetrzniajac swoj
                    brak kultury osobistej.
                    • zula25 Re: no comment 29.09.06, 13:41
                      kami jak i italia-italia, nie wiem kim jesteście i szeczerze powiedziawszy,
                      wcale mnie to nie interesuje ale może poszukiwanie kultury rozpocznijcie u
                      siebie bo obawiam się, iż mało macie z nią wspólnego
                      "mój obrońca" także jest mi nieznany ale dzięki za wstawiennictwo
                      zmiana nicków tak u ciebie jak i u twego rozmówcy też na nic się nie zda, bo
                      jestecie rozpoznawalni na korsykańską odległość ale to także jest mi całkowicie
                      obojętne
                      więc zostawmy stare spory i anse, macie coś merytorycznego do przekazania
                      proszę, chętnie poczytamy albo poprostu spływajcie z tego forum na wasze własne
                      strony

• kami.it oj zula "la classe non è aqua" 29.09.06, 18:31
                        widze, ze moj post co do kultury osobistej odnosi sie i do ciebie.Tak to juz
                        jest, ze ludzie z klasa odchodza pierwsi bo szkoda ich czasu na zadawanie sie z
                        prostakami.
                        splywam jak poradzilas, a ty i twoj przyjaciel taplajcie sie dalej w waszym
                        bagienku...
                        • Gość: gąsior Re: oj zula "la classe non è aqua" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 20:48
                          próbuje się naginać do własnych interesów. Trochę przypomina to mi, wystąpienie
                          premiera "Rzeczpospolitej Kaczyńskiej". Mam nadzieję, że podobnie jak on z
                          naszej polityki, znikniecie (spłyniecie) z naszego forum szybko i bezboleśnie.
                          Cóż Zula, czasem trzeba wykazać się cierpliwością, a czasem nie. Nigdy nie
                          wiadomo z kim mamy przyjemność, czas pokaże. Jedno jest pewne, że gąsiory
                          omijają takie miejsca jak - Portofino ;)
                          MJ
                          • zula25 Re: oj zula "la classe non è aqua" 30.09.06, 12:51
                            Jedno jest pewne, że gąsiory
                            > omijają takie miejsca jak - Portofino ;)
                            > MJ

i całe szczęście dla ciebie a z ogromnym pożytkiem dla innych

bywaj
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka