Gość: magd987 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 13:23 Możecie coś polecić, dla rodziny z rocznym dzieckiem?Które biura mają jakieś ciekawe lasty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zabka Re: Sycylia, polećcie miejsce, oferty last? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 15:29 Odradzam oferty last na Sycylie.Jest droga i to co tanie nei spelni Waszych oczekiwan.Wlosi sa bardzo skapym narodem i jak opuszcza cene tzn ze cos zabiora z oferty lub zaproponuja jakies nieciekawe miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: Sycylia, polećcie miejsce, oferty last? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 20:03 atrakcyjną ofertę ma Orka Travel 8.09. -hotel Baia del Capitano 1470 zł tydzień(przyjemny hotel,malownicza okolica, 5 km od Cefalu, w willowej miejscowości, hotel ma bardzo dobre opinie na holidaycheck).Chcemy sie tu wybrac w przyszłym roku,bo teraz już nie mamy urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: Sycylia, polećcie miejsce, oferty last? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 20:29 to jeszcze raz ja,w tym samym terminie 8.09. jest rewelacyjna oferta Orka Travel do Kalabrii, dwa 3* hotele klubowe, niska zabudowa, piękna zieleń ,fantastyczne plaże, wyżywienie HB 999zł na tydzień z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozzi Re: Sycylia, polećcie miejsce, oferty last? IP: *.smsnet.pl 06.09.07, 22:49 sprawdziłam jakie biuro polecacie na lasta i ta Orka jest dosyć droga, lepsze i tańsze oferty ma Triada, już teraz mozna lecieć na Sycylie do hotelu 3*** HB za 2200/os na 14dni, a w Orce będą takie ceny dopiero pod koniec września. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: singielka Re: Sycylia, polećcie miejsce, oferty last?Orka T. IP: *.aster.pl 07.09.07, 11:33 Orka Travel ma faktycznie "genialne" oferty.Doplata do jedynki 1500 zl za tydzien-hotel Baia del Capitano,zeby nie bylo watpliwosci.A cena za tygodniowy pobyt w tym hotelu 2000 zl.-terminy 15 i 22.09.br Zostaje pogratulowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: Sycylia, polećcie miejsce, oferty last?Orka T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 14:24 magda pytała o oferty last dla rodziny z małym dzieckiem , jeżeli faktycznie dopłaty dla singli są takie duże(nie sprawdzałam na stronie Orki) to przykre. Cena na 15.09. do Baia del Capitano 1999 zł nie jest mała, ale sprawdz oferty na stronie wakcje.pl na ten sam termin -najtańsza oferta to 1999 zł +210 zł dopłaty lub 2020zł - pelna cena. Oferta Orki jest najtańsza. Nie mam żadnego interesu , by promować to biuro, planuję wyjazd z Orką w przyszłym roku, a o jego istnieniu dowiedziałam się od znajomych,którzy byli z nimi na Sycylii.Pozdrawiam i życzę wyjazdów w piękne miejsca i do dobrych hoteli, biuro nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabka Re: Sycylia, polećcie miejsce, oferty last? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 09:50 Chciala zapytac kolezanke Bozene ,skad ma taka pewnosc ze we Wloszecha w szczegolnosci na Calabrii sa fantastyczne plaze????Ja mieszkam wtym rejonie i widzialam te fantastyczne plaze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: Sycylia, polećcie miejsce, oferty last? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 14:28 widziałam na własne oczy, ale może są ładniejsze, jeżeli możesz,to napisz gdzie Odpowiedz Link Zgłoś