Dodaj do ulubionych

Sycylia, polećcie miejsce, oferty last?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 13:23
Możecie coś polecić, dla rodziny z rocznym dzieckiem?Które biura
mają jakieś ciekawe lasty?
Obserwuj wątek
    • Gość: zabka Re: Sycylia, polećcie miejsce, oferty last? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 15:29
      Odradzam oferty last na Sycylie.Jest droga i to co tanie nei spelni
      Waszych oczekiwan.Wlosi sa bardzo skapym narodem i jak opuszcza cene
      tzn ze cos zabiora z oferty lub zaproponuja jakies nieciekawe
      miejsce.
      • Gość: Bożena Re: Sycylia, polećcie miejsce, oferty last? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 20:03
        atrakcyjną ofertę ma Orka Travel 8.09. -hotel Baia del Capitano
        1470 zł tydzień(przyjemny hotel,malownicza okolica, 5 km od Cefalu,
        w willowej miejscowości, hotel ma bardzo dobre opinie na
        holidaycheck).Chcemy sie tu wybrac w przyszłym roku,bo teraz już nie
        mamy urlopu.
        • Gość: Bożena Re: Sycylia, polećcie miejsce, oferty last? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 20:29
          to jeszcze raz ja,w tym samym terminie 8.09. jest rewelacyjna
          oferta Orka Travel do Kalabrii, dwa 3* hotele klubowe, niska
          zabudowa, piękna zieleń ,fantastyczne plaże, wyżywienie HB 999zł na
          tydzień z Warszawy
          • Gość: mozzi Re: Sycylia, polećcie miejsce, oferty last? IP: *.smsnet.pl 06.09.07, 22:49
            sprawdziłam jakie biuro polecacie na lasta i ta Orka jest dosyć
            droga, lepsze i tańsze oferty ma Triada, już teraz mozna lecieć na
            Sycylie do hotelu 3*** HB za 2200/os na 14dni, a w Orce będą takie
            ceny dopiero pod koniec września.
            • Gość: singielka Re: Sycylia, polećcie miejsce, oferty last?Orka T. IP: *.aster.pl 07.09.07, 11:33
              Orka Travel ma faktycznie "genialne" oferty.Doplata do jedynki 1500 zl za
              tydzien-hotel Baia del Capitano,zeby nie bylo watpliwosci.A cena za tygodniowy
              pobyt w tym hotelu 2000 zl.-terminy 15 i 22.09.br Zostaje pogratulowac.
              • Gość: Bożena Re: Sycylia, polećcie miejsce, oferty last?Orka T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 14:24
                magda pytała o oferty last dla rodziny z małym dzieckiem , jeżeli
                faktycznie dopłaty dla singli są takie duże(nie sprawdzałam na
                stronie Orki) to przykre. Cena na 15.09. do Baia del Capitano 1999
                zł nie jest mała, ale sprawdz oferty na stronie wakcje.pl na ten sam
                termin -najtańsza oferta to 1999 zł +210 zł dopłaty lub 2020zł -
                pelna cena. Oferta Orki jest najtańsza. Nie mam żadnego interesu ,
                by promować to biuro, planuję wyjazd z Orką w przyszłym roku, a o
                jego istnieniu dowiedziałam się od znajomych,którzy byli z nimi na
                Sycylii.Pozdrawiam i życzę wyjazdów w piękne miejsca i do dobrych
                hoteli, biuro nie ma znaczenia.
          • Gość: zabka Re: Sycylia, polećcie miejsce, oferty last? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 09:50
            Chciala zapytac kolezanke Bozene ,skad ma taka pewnosc ze we
            Wloszecha w szczegolnosci na Calabrii sa fantastyczne plaze????Ja
            mieszkam wtym rejonie i widzialam te fantastyczne plaze!
            • Gość: Bożena Re: Sycylia, polećcie miejsce, oferty last? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 14:28
              widziałam na własne oczy, ale może są ładniejsze, jeżeli możesz,to
              napisz gdzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka